Antena

Bravo, tată - În culise, episodul 4. Diana Cavallioti dezvăluie cum se simte în rolul Danei, soția lui Mario

Serialul TV „Bravo, tată” de la Antena 1 este o adevărată surpriză plăcută pentru telespectatori încă de la primul episod. În culise, Diana Cavallioti a povestit cum se simte în personajul Danei și care sunt cele mai mari provocări de la filmări. Ce detalii personale a mai dezvăluit actrița.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 09 Noiembrie 2023, 11:47 | Actualizat: Luni, 13 Noiembrie 2023, 10:39
Galerie de imagini
Bravo, tată - În culise, episodul 4. Diana Cavallioti dezvăluie cum se simte în rolul Danei.
Antena 1, Instagram

Noul serial de la Antena 1 se bucură de un mare succes încă de la primele trei episoade apărute. Cei patru tătici au câștigat simpatia publicului cu poveștile lor de viață care sunt atât de bine puse în lumină de către actori.

Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu, Răzvan Fodor și Ștefan Pavel sunt cei care dau viață celor patru tătici și reușesc să transmită telespectatorilor fiecare emoție trăită. Prin intermediul celor patru partenere, relațiile acestora devin pline de emoții, suspans și nebunie, iar telespectatorii se pot regăsi astfel în situațiile de cuplu din serial.

În cel de al patrulea episod „Bravo, tată - În culise”, show exclusiv digital disponibil în AntenaPLAY, vom afla de la Diana Cavallioti cum a îmbrățișat ideea noului serial și cum se simte în rolul Danei, soția lui Mario.

Bravo, tată - În culise, episodul 4. Diana Cavallioti a dezvăluit ce a motivat-o cel mai mult să ia castingul pentru personajul Danei

În cadrul interviului din culise Diana Cavallioti a oferit detalii interesante din spatele camerelor de filmat. Aceasta a povestit cu zâmbetul pe buze cum se simte în personaj, dar și ce a motivat-o cel mai tare să câștige rolul Danei.

„A fost pe fugă primul casting și după care al doilea recall pe care l-am avut cu Liviu a fost foarte fun și cred că asta m-a făcut să îmi doresc să iau castingul ală. Deci da, a fost foarte tare!”

Pe aceeași temă

La filmări, actrița a mărturisit că se simte foarte bine și se distrează ori de câte ori are ocazia. Prin energia de care dă dovadă, Diana îi dă viață personajului pe care îl are și, astfel, o pune în evidență pe Dana exact așa cum ar trebui. Plină de viață, implicată și dorindu-și mereu mai mult, Diana face din personajul Danei o femeie pe care mulți și-ar dori-o.

„Mă distrez foarte tare, ceea ce practic, contează cel mai mult. E la muncă, dar e la muncă mișto. Deci, e tare” a fost declarația pe care a făcut-o Diana referindu-se la atmosfera de la filmări.

Bravo, tată - În culise, episodul 4. Cum se simte Diana Cavallioti în personajul Danei

Actrița recunoaște că unele secvențe pe care le filmează sunt de fapt momente din viața reală pe care poate le-a trăit și ea cândva. Nu doar că se regăsește în personajul Danei, dar a aflat că și urmăritorii săi au această tendință.

„Personajul meu din serial, Dana Dănuța, este o mamă care își crește copiii, trei copii la număr, singură pentru că soțul este mai mult plecat. De aceea, se hotărâște să facă o schimbare în viața ei și se hotărăște să divorțeze dar nu e foarte hotărâtă, deci e o hotărâre nehotărâtă” spune Diana despre personajul căreia îi dă viață.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Provocarea cea mai mare pentru Diana este să filmeze cu foarte mulți copii, dar acest lucru o ajută de fapt să își intre foarte bine în personajul veșnic cu nervii la pământ.

„E foarte simpatic, este și obositor normal. Nu e ușor. E simpatic, dar nu e ușor” a spus Diana despre lucrul cu toți copiii din serial.

Bravo, tată - În culise, episodul 4. Care sunt calitățile și defectele personajului pe care îl joacă Diana

Diana Cavallioti vede în personajul ei o singură calitate, și anume perfecțiunea. Dana este „practic perfectă” din punctul acesteia de vedere și consideră că ar trebui să facă o listă lungă, dar că oricum este „perfectă la toate capitolele”.

Când a venit vorba de defecte, actrița a specificat faptul că Dana „s-ar putea să fie puțin nervoasă, s-ar putea să țipe puțin cam mult, s-ar putea ca din când în când să sară calul, s-ar putea să exagereze mult”.

Cu toate acestea, Diana se simte bine în pielea personajului ei și ia toate provocările așa cum vin. Îi place totul la acest personaj și la acest proiect, și, tocmai de aceea îi invită pe toți telespectatorii să urmărească serialul-comedie în fiecare duminică de la ora 20:00.

Bravo, tată - În culise, episodul 4. Diana Cavallioti a povestit cum se înțelege cu Liviu Vârciu în realitate

Relația pe care o are Dana cu Mario i-a apropiat foarte mult pe Diana și Liviu. Cei doi actori reușesc să facă o treabă foarte bună împreună și se înțeleg de minune. Distracția de pe platoul de filmare este una continuă și începe încă de la prima oră.

„De dimineață râdem întruna, practic pe orice subiect există o dispută. Disputele se rezolvă oarecum prin râs” a povestit Diana despre ce se întâmplă între cei doi actori la filmări chiar dacă personajele lor se află într-un conflict continuu.

Pe aceeași temă

Bravo, tată - În culise, episodul 4. Pe cine s-a supărat Diana Cavallioti la filmări

Diana a oferit abonaților AntenaPLAY o informație din spatele camerelor de filmat la care nimeni nu s-a așteptat. Actrița a povestit ce a dezamăgit-o în timpul unei zi de filmare.

„Sunt foarte supărată, băieții fac tik tok-uri fără mine. Liviu Vârciu și Adi Gheo fac tik tok-uri special singuri și nu fac cu mine, ceea ce mi se pare foarte nasol. Mă afectează foarte rău, mă afectează, nu, chiar serios, pare că râd, dar de jumătate de oră sunt foarte nervoasă. Mi-ar fi plăcut să fac și eu parte din tik tok-urile lor, dar nu” a povestit Diana despre ce a supărat-o recent. Actrița s-a supărat atât de tare încât a menționat că nu mai vrea ea să facă tik tok-uri pe viitor cu ei, chiar dacă aceștia ar invita-o.

La finalul mărturisirii, Diana a lăsat de înțeles că totul a fost o glumă și că a fost ironică cu tot ce a spus.

Ce trebuie să știi despre noul serial de la Antena 1 și de pe Antena Play - „Bravo, tată”

Bravo, tată!, noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
bravo tată culise serial românesc dana diana
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Oferă 2.500 de lei salariu, bonusuri şi bonuri de masă, dar nu găsesc angajaţi. "Ne confruntăm şi noi cu o criză"
Citește și
Bravo, tată! Rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni se internează la un spital de psihiatrie
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și...
Bravo, tată! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Tăticii merg în camping cu copiii
Bravo, tată! Rezumat episodul 8, sezonul 2, din 7 aprilie. Lucky Boys filmează un videoclip pentru piesa lor
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și... AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat HelloTaste.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște Antena3.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive useit
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 politici de sănătate și wellness pe care le poate implementa o companie Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cum cureți rapid și ieftin încălțămintea din piele întoarsă. Este un produs pe care oricine îl are Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment,... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ghimbir. Ce modificări poate produce în organism MediCOOL
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Energizantul surprinzător pe care îl recomandă dr. Vlad Ciurea. „Ajută la activitatea cerebrală” Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca DeParinti
Kim Kardashian a vorbit despre dansurile fiicei sale de 10 ani: „Îmi place cât de creativi sunt copiii” ZUTV
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge UseIT
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni Hello Taste
Ultimele știri
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi politica”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentru jurați
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. The Free Tenors (în)cântă audiența. Cheloo: „Ne distrează proiectul”
Horoscop zilnic 13 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor sezonul16, 12mai 2024.Alege comedia. Cristi Iacob este Cetățeanul Turmentat:„De la masa asta cu cine votați”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Ionuț Rusu aduce „Ciolacu de salvare” la iUmor. Ce planuri are
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Claudia Susanu și Șerban Georgevici, moment savuros
Mai multe