Antena

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, din 5 noiembrie. Planul nebunesc la care iau parte cei patru tătici eșuează

În al treilea episod din 5 noiembrie, telespectatorii sunt surprinși de planul nebunesc pe care l-au făcut cei patru tătici pentru ca unul dintre ei să iasă dintr-o mare încurcătură în care a intrat. Vezi cel mai nou serial pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 03 Noiembrie 2023, 14:15 | Actualizat: Duminica, 05 Noiembrie 2023, 17:41
Galerie de imagini
În al treilea episod din 5 noiembrie, telespectatorii sunt surprinși de planul nebunesc pe care l-au făcut cei patru tătici pentru ca unul dintre ei să iasă dintr-o mare încurcătură în care a intrat.
Antena 1

În al treilea episod „Bravo, tată!” difuzat pe 5 noiembrie, telespectatorii au ocazia să observe ce se mai întâmplă în viețile celor patru tătici și planul nebunesc care i-a unit și mai tare. Ce se întâmplă cu tăticii se vede în fiecare duminică, de la 20:00, în serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, din 5 noiembrie. Mario a ajuns să doarmă în garaj pentru că Dana l-a dat afară din casă

După o dimineață nereușită, Dana a ieșit la o întâlnire cu un bărbat misterios pe nume Toma care i-a sugerat să scape de Mario cât mai curând. Ajunsă acasă, aceasta vede dezastrul pe care copiii l-au făcut la masă și își varsă toți nervii pe Mario.

„Vreau să te cari din casa asta în momentul ăsta. Rapid! La revedere!” îi spune Dana lui Mario nervoasă.

Copiii aud discuția părinților și se revoltă împotriva deciziei mamei lor, în timp ce Mario acceptă să se mute în garaj pentru o perioadă.

Pe aceeași temă

Seara, Mario ia parte la un plan nebunesc pentru a-l ajuta pe Flavius să iasă dintr-o mare încurcătură. Pe tot parcursul acțiunii, acesta se plânge de condițiile pe care le are de când Dana l-a dat afară din casă și glumește pe seama testosteronului scăzut al lui Gioni.

În lipsa tatălui, copiii profită și îi propun mamei lor să iasă la un date romantic cu acesta șantajând-o cu îndeplinirea dorințelor ei legate de comportamentul lor. Dana uimitor acceptă, însă Mario a întârzit la întâlnire din cauza planului pentru salvarea lui Flavius.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, din 5 noiembrie. Gioni are dubii în privința lui Tibi și a vrut să facă un test de paternitate

Gioni, Tibi și Ramona au ieșit la o pizza, iar cel mic îl atacă subtil pe tatăl său pentru că nu îi acordă atenție deloc din cauza afacerilor.

Pe parcursul zilei, Tibi observă că tatăl lui are un test de paternitate în mână și se întristează, dar la scurt timp își dă seama că acel test este de fapt pentru identificarea nivelului de testosteron. Cel mic râde de tatăl său când vede rezultatul și îi spune că este mai mult femeie decât bărbat.

Recomandari A1

Supărat, Gioni se duce la Mario pentru a-l trage la răspundere pentru că i-a vândut un test de testosteron în locul unui test de paternitate. Mario încearcă să îl convingă că are probleme cu bărbăția, dar și să cumpere un tricou nou, în timp ce sunt întrerupți de Flavius care are mare nevoie de ajutor.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, din 5 noiembrie. Emil are dureri de burtă din cauza mâncarii pe care a pregătit-o cu profesoara Evelinei

Dimineața începe din nou cu vizita bunicii, iar mai târziu apare și profesoara Evelinei pentru a găti împreună cu Emil și cea mică. Se pare că ceea ce au mâncat i-a pus capa lui Emil pentru că toată ziua a avut dureri groaznice de burtă.

La cabinetul veterniar unde acesta este doctor, Emil a primit o vizită neașteptată de la Flavius, Mario și Gioni. Aceștia l-au luat cu forța să participe la un plan de intrare prin efracție și distrugere a laptopului șefului Cristinei, în ciuda durerilor de burtă pe care le avea.

Pe aceeași temă

Bravo, tată!, rezumat episodul 2, din 5 noiembrie. Flavius trimite din greșeală un videoclip intim către șeful Cristinei

Dimineața se pare nu a început atât de bine pentru Cristina. Flavius a încercat să aibă un moment romantic cu ea, însă aceasta nu i-a răspuns gesturilor tandre. Mai târziu, fosta soție vine să o aducă pe Nina, iar Flavius se retrage ușor cu o replică care nu le mai miră deloc pe cele două femei.

„Eu mă duc să văd ce mai face patrunjelul” le-a spus Flavius acestora, în timp ce fosta soție i-a atras atenția noii partenere că se observă lipsa activității amoroase dintre cei doi.

Pe aceeași temă

Cristina pleacă cu Nina să o ducă la școală, lăsând la încărcat câteva clipuri video pentru job și rugându-l pe Flavius să aibă grijă. Cu toate acestea, Flavius face fix opusul și reușește să trimită un clip cu un moment de striptease cu cei doi în locul videoclipurilor special concepute pentru o prezentare de mâine.

Disperat de situația în care se află, Flavius cere ajutorul celorlalți tătici, iar Mario îi sugerează meargă să fure laptop-ul șefului Cristinei. Planul a fost acceptat, iar tăticii au trecut la treabă.

„Partea bună e că dacă vede șeful filmulețul s-ar putea să îi facă mărire de salariu.... de milă!” îi spune Gioni lui Flavius făcând glume pe seama abilităților acestuia în pat.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, din 5 noiembrie. Flavius, Mario, Gioni și Emil iau parte la un plan nebunesc de distrugere a unui laptop

După ce tăticii au pus la punct un plan prin care să intre prin efracție în corporația în care lucrează Cristina, aceștia au mers la locul cu pricina.

Emil este cel mai reticent și nu își dorește să ia parte la plan, însă o face pentru Flavius. Acesta este primul care intră în clădire și dă ochii cu paznicul, încercând să îl convingă că lucrează acolo. Prezentându-se cu numele de Emilianovici Creț, paznicul nu s-a lăsat păcălit, așa că Mario îl trimite de data aceasta pe Gioni făcând glume pe seama bărbăției lui.

„Nu știam că ești în perioada aia a lunii” (...) Adică dacă ești fricoasă să știi că intru eu” este replica care îl aprinde pe Gioni și îl motivează pe acesta să ia inițiativă.

Planul funcționează, iar cei trei tătici reușesc să intre în clădire, în timp ce Gioni l-a ținut de vorbă pe paznic. Flavius reușește să ia laptopul din birou, în timp ce Emil s-a închis în toaletă din cauza durerilor de burtă. În acel moment Flavius primește mesaj de la Gioni că paznicul va urca.

Pe aceeași temă

A doua zi în cadrul evenimentului de prezentare Cristina pornește clipul în care Flavius dansa streaptease pentru ea. Planul lui Flavius nu a reușit, deoarece iubita lui a pornit clipul salvat chiar de acesta pe cloud, neștiind ce a făcut de fapt Flavius cu o zi în urmă.

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Pe aceeași temă

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialulBravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

După serial, AntenaPLAY îi invită pe telespectatori să pășească în culisele serialului cu o producție exclusivă, „Bravo, tată! Making of”, unde actorii și echipa implicată oferă informații exclusive din spatele camerelor de filmat.

Whatsapp LinkedIn
bravo tată rezumat serial românesc natanticu liviu vârciu răzvan fodor
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele mobile şi dispozitivele GPS
Citește și
Bravo, tată! Rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni se internează la un spital de psihiatrie
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și...
Bravo, tată! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Tăticii merg în camping cu copiii
Bravo, tată! Rezumat episodul 8, sezonul 2, din 7 aprilie. Lucky Boys filmează un videoclip pentru piesa lor
Video recomandate
Video
Citește și
Băutura sănătoasă pe care nutriționiștii recomandă să o limitezi. La ce anume să fii atentă data viitoare Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
„Decizia a fost deja luată”, spun oficiali militari și experți europeni din domeniul apărării despre planul... Libertatea.ro
Revolte sociale. Românii ies în stradă la proteste, în fața Guvernului: „Ne... Ziare.com
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor AntenaSport
Anunțul făcut de Laura Cosoi cu puțin timp înainte de a deveni mamă pentru a patra oară: „În mintea mea a... Elle
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole HelloTaste.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024 Antena3.ro
Primul implant Neuralink a întâmpinat o problemă. Ce a recunoscut compania useit
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Deficitul comercial a ajuns la 6,7 miliarde de euro în primele trei luni din 2024 Wall-Street
Ana Baniciu, mesaj emoționant la doi ani de la decesul mamei sale: Nu a încetat să mă binecuvânteze... Kudika
Ce să nu speli niciodată la maşină. Obiectele pe care le distrugi fără să îţi dai seama Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară Observator
Blefarita: cauze, simptome și tratament MediCOOL
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică HelloTaste
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! ProSport
Zodiile cu NOROC uriaș în vara anului 2024. Nimic nu va fi imposibil! Gandul
Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în premieră pentru CANCAN.RO.... CanCan
Bagajul copilului: ce să pui în el când călătorești alături de cel mic DeParinti
50 Cent și-a dat în judecată fosta iubită pentru defăimare, după ce aceasta l-a acuzat public de abuz și... ZUTV
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața UseIT
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă Hello Taste
Ultimele știri
Cât rămân bune, de fapt, ouăle fierte pentru Paște. Cât rezistă la frigider
Nadina Câmpean, jurnalist cu 20 de ani de experiență, la pupitrul Observator 19, în weekend
(P) Veniturile din salarii au crescut considerabil în ultimii ani
(P) Samsung Galaxy Z Flip: fotografie de top într-un format pliabil
Cât câștigă un român care adună sticle pentru recilcare: „Mă trezesc la 5 dimineața și plec prin oraș să le caut”
Cum au reacționat jurații când au gustat din preparatul fără sare al echipei roz. Ce a dezvăluit chef Richard Abou Zaki
Trei zodii vor suferi o decepție în dragoste. Însă totul se va schimba odată cu 25 mai
Ilona și Ristei, provocare de zile mari pe scena Te cunosc de undeva! „Mi-a dat fatala! Nu mă așteptam să mai vină o dată asta”
Ce mesaj a publicat Iulia Albu după ce fostul ei soț a anunțat că suferă de cancer. „Dragostea, puterea de a lupta...”
Mireasa sezonul 7. Andrei, replică pentru Hatice, după ce aceasta a vorbit despre despărțirea de Simona
Mai multe