Antena

Bravo, tata! rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Patru tați din medii diferite își iau cât pot ei de în serios rolul de tată

În primul episod din 22 octombrie, un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche își intersectează viețile, la o primă vedere foarte diferite. Vezi cel mai nou serial pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 22 Octombrie 2023, 21:00 | Actualizat: Duminica, 22 Octombrie 2023, 22:17
Galerie de imagini
Un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche își intersectează viețile, la o primă vedere foarte diferite
Antena 1

În primul episod, telespectatorii se pot familiariza cu dinamica din viața celor patru tătici indiți sau, poate, tipici. Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Dana îi cere divorțul lui Mario

Mario îi prezintă noile achiziții Danei, bețișoare parfumate. Însă soția sa își dorește să aibă alături un bărbat care să o înțeleagă. Între timp li se ia curentul.

Pe aceeași temă

„Lasă că le fac eu pe toate (...), tu stai”, îi spune Mario Danei. Aceasta se supără, deoarece soțul său nu apreciază munca pe care o depune în casă, mai ales cu cei mici.

Băiatul îi cere un glob pământesc, având nevoie să îl ducă la școală. Întreaga familie mănâncă la lumina lumânărilor. Mario și Dana au împreună 3 copii: 2 băieți și o fată.

Mario le spune despre planurile sale de îmbogățire, însă pe Dana nu o mai impresionează: „Pare că e prea multă bogăție pe capul meu și nu mai pot s-o duc.” Dana pleacă și îl lasă să aibă grijă de copii, Mario fiind de părere că este foarte ușor să facă asta.

Imediat după plecarea Danei, Mario încearcă să repare curentul și se electrocutează. David încearcă să-l trezească pe Mario pentru a-i duce la școală.

„Tata, mi-e foame!” îi strigă cel mic.

Bărbatul nu știe unde să-i ducă la școală, iar după ce-i spune Luca unde să meargă, îi pune să ia haine din casă pe care să le vândă pentru a face rost de bani. În cursul zilei, Dana i se destăinuie fratelui său, Flavius, despre problemele de familie.

Recomandari A1

Dana se întoarce acasă cu electricianul. Aceasta îi cere divorțul lui Mario.

Pe aceeași temă

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Gioni descoperă că are un fiu de 7 ani

Gioni petrece o noapte foarte scurtă cu partenera sa. Aceasta nu este mulțumită de prestația bărbatului. Cei doi așteaptă comanda de mâncare, în schimb au parte de o surpriză. Gioni își cunoaște fiul.

Bărbatul se trezește cu Geanina la ușă, însoțită de băiețelul lor. Cei doi nu s-au mai văzut de peste 7 ani.

Geanina pleacă și lasă copilul la Gioni. ea îi lasă o scrisoare în care îi spune că Tibi este fiul său. Femeia a fost nevoită să-l lase pe Tibi cu el, deoarece trebuie să plece în Germania să-și poată plăti datoriile.

„O secundă pe limbă, o viață pe șolduri”, îi spune Gioni fiului său când acesta nu acceptă să munânce creale procesate. Bărbatul nu-l lasă pe copil să mănânce pe canapea și îl pune să mănânce pe pernuța cățelului, Bobiță.

Ajunge Ramona și îi cere explicații în legătură cu cel mic.

Mario ajunge la Gioni și îi cere ceva de mâncare pentru cei mici. Gioni îl ascunde pe Tibi.

Pe aceeași temă

„Doamna încă nu știe că noi am discutat în familie și pământul este plat”, îi spune Mario fiului său după ce acesta îi cere din nou un glob pământesc. Mario împrumută de la Gioni o hartă a lumi, însă nu este ceea ce îi trebuie lui David.

Gioni și Ramona vor să verifice dacă este într-adevăr posibil ca Tibi să fie fiul său.

„Eu nu trebuie să am copii”, exclamă Mario, chiar înainte să-și dea seama că Tibi a dispărut.

„Plec, am și eu viața mea. Nu vreau să stau pe capul nimănui”, le dezvăluie copilul.

„Unde bea un om un shake proteic, mai bea un om un shake proteic”, îi răspunde Gioni.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Emil îi decorează camera fiicei sale

Emil, medicul veterinar, îi decorează camera fetiței. Acesta este văduv de doi ani. „Boss, tu ești constipat emoțional”, îi spune Sică.

Fetița îi pune întrebări dificile, la care Emil răspunde inventiv.

Evelina nu vrea să intre în afterschool, iar noua profesoară intervine între cei doi și o distrage pe fetiță.

Emil plânge în mașină, iar Flavius intervine. El se prezintă, fiind vecini și adminul grupului de Whatsapp pentru părinți. Acesta îl invită la masă pentru a se cunoaște și merg la Gioni la cafenea, unde îl întâlnesc pe Tibi.

„Ia-l și dă-l”, îi spune Gioni Ramonei când aceasta îl ia pe Tibi să-l ducă la afterschool.

Evelina îi povestește lui Emil că Tibi a tras-o de păr, iar bărbatul îi cere lui Flavius să intervină.
Flavius o mituiește pe Miru pentru a afla ce s-a întâmplat la afterschool.

Pe aceeași temă

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Cristina își dorește un copil cu Flavius

Flavius și Cristina vor să-și petreacă o seară romantică, însă bărbatul este supărat că soția sa și-a scos steriletul fără să îl anunțe.

„Dar am discutat. (...) Ne-am mutat la țară ca să facem un copil, nu?” îl întreabă ea.

„În principiu, adică mai vedem, mai vorbim”, îi răspunde Flavis, el fiind cel care are grijă de cele două fetițe ale lor din relațiile anterioare.

„Eu muncesc, Flavius”, subliniază Cristina.

Discuția le este întreruptă de o vecină binevoitoare. Flavius este amenințat de fosta soție, deoarece nu i-a plătit pensia alimentară.

„Avem probleme mult mai mari. Nu le rezolvăm în 20 de minute”, îi spune Flavius Cristinei când aceasta încearcă să discute înainte de a intra în ședință.

„Ești sigur?” îl întreabă Cristina.

„Cât de cât”, răspunde el.

Fiica lui Flavius își dă seama că acesta și Cristina vor să aibă un copil. Ea este supărată pe tatăl său. Nina nu o consideră pe fiica Cristinei sora ei.

„Tot timpul îi iei apărarea, doar pe mine nu mă asculți”, îi reproșează ea tatălui său.

În cele din urmă, Nina coboară din mașină, iar Flavius o duce pe cea mică la școală. El rămâne să discute cu mămicile de serbare. Directoarea școlii, Angelica, este chiar fosta sa soție, care îi dă un ultimatum în ceea ce privește pensia alimentară.

„Iubită-ta știe că atunci când minți te mănâncă?” îl întreabă aceasta.

Pe aceeași temă

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, din 22 octombrie. Gioni, Mario, Flavius și Emil își iau în serios rolul de tată

Gioni, Mario, Flavius și Emil se întâlnesc la școală pentru a lămuri situația dintre Tibi și Evelina.
Emil este foarte înflăcărat în urma celor întâmplate, însă Gioni nu este dispus să-și asume responsabilitatea.

Angelica le prezintă celor patru tați adevărata poveste dintre copii. Cu toate acestea, Emil și Gioni continuă să se certe. Pentru a calma spiritele, directoarea îi obligă să se ocupe de serbarea școlii. Toți patru primesc costume pentru serbarea respectivă.

„În seara asta veți fi martorii unei mici demonstrații de showbiz”, le spune Gioni taților care nu credeau că se va prezenta îmbrăcat în Albă ca Zăpada.

Pe aceeași temă

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Pe aceeași temă

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

După serial, AntenaPLAY îi invită pe telespectatori să pășească în culisele serialului cu o producție exclusivă, „Bravo, tată! Making of”, unde actorii și echipa implicată oferă informații exclusive din spatele camerelor de filmat.

Whatsapp LinkedIn
bravo tată rezumat serial românesc natanticu liviu vârciu răzvan fodor
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
Citește și
Bravo, tată! Rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni se internează la un spital de psihiatrie
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și...
Bravo, tată! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Tăticii merg în camping cu copiii
Bravo, tată! Rezumat episodul 8, sezonul 2, din 7 aprilie. Lucky Boys filmează un videoclip pentru piesa lor
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
„Decizia a fost deja luată”. Care e planul lui Putin de a ataca NATO, potrivit oficialilor militari și experți... Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac... AntenaSport
ADEVĂRATUL motiv pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India. Dezvăluirea făcută abia acum de actriță: „A... Elle
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni HelloTaste.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate... Antena3.ro
Microsoft a lansat un program AI de spionaj. Va fi folosit de serviciile secrete useit
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Piața de autoturisme din China, în cădere liberă: războiul preţurilor şi subvenţiile n-au reușit să-i... Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cele trei zodii care trec printr-o despărţire urâtă la final de mai. Vor avea partea de dezamăgire Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele... Observator
5 suplimente care afectează rinichii MediCOOL
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică HelloTaste
Simona Halep s-a dus să mănânce la Gigi. Ce prețuri a găsit la restaurant ProSport
Zodiile cu NOROC uriaș în vara anului 2024. Nimic nu va fi imposibil! Gandul
Am făcut calculul! Câți bani poți câștiga lunar, în România, dacă îți deschizi o spălătorie auto... CanCan
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise DeParinti
50 Cent și-a dat în judecată fosta iubită pentru defăimare, după ce aceasta l-a acuzat public de abuz și... ZUTV
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive UseIT
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă Hello Taste
Ultimele știri
Cum s-a văzut aurora boreală din România și cum pot fi oamenii afectați de contextul în care s-a produs acest fenomen optic
Ramore și fosta parteneră au ajuns în instanță. Divorțul care părea să fie unul amiabil se complică cu acuzații grave
Mireasa, sezon 9. Ce a postat Alexandru la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa. Băiatul este cu gândul la Cristina
Două noi efecte devastatoare ale tratamentului cu Ozempic au ieșit la iveală. Ce se ascunde de fapt în pastilele pentru slăbit
Mireasa, sezon 9. Imagini cu plecarea lui Alexandru. Ce s-a întâmplat în casă după eliminarea iubitului Cristinei
Florin Ristei a dezvăluit suma pe care o cere pentru un concert de o oră: „Să ne sunați, că e mai ieftin”
Imaginile cu puiul de vulpe care i-a înduioșat pe internauți! Micuțul a fost salvat de un tânăr care a cerut ajutorul pe Facebook
Larisa Popa, fosta angajată a lui Pescobar, a spus totul despre relația pe care o avea cu afaceristul. Ce dezvăluiri a făcut
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Mireasa, sezon 6. Valentin Harle, apariție emoționantă cu fiul său. Unde a mers alături de Tudor: „În curând...”
Mai multe