Chefi fără limite, 16 martie 2022. Un concurent a fost eliminat din competiție. Cea care a părăsește show-ul este Daniela Tănase
În ediția 12 a emisiunii Chefi fără limite, Irina Fodor a anunțat ce concurent este eliminat din competiție.
Publicat: Miercuri, 16 Martie 2022, 23:27 | Actualizat: Joi, 17 Martie 2022, 00:10- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
La proba individuală, concurenții din echipa mov și Daniela Tănase (oaia neagră din echipa verde, cea care a fost salvată de la eliminare de către Sorin Bontea prin intermediul unui Joker) au încercat să pregătească rețete cât mai gustoase folosind lapte de bivoliță.
De data aceasta, degustarea a fost făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și de chef Stela. Cei patru au gustat atent farfuriile și au analizat nu doar gustul, ci și textura, platingul, ingredientele alese sau modul de gătit.
Ce concurent a fost eliminat în cel de-al patrulea stage al emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1
La proba individuală din Serres, jurații au descoperit în farfurii carne cu pilaf și ciuperci, kebab cu legume și porumb, paste cu sos alb sau creveți cu legume.
Pe aceeași temăApoi, după degustarea farfuriilor, chefii s-au reîntâlnit cu Irina Fodor și concurenții. Cătălin Scărlătescu a acordat voturile și fiecare a putut afla verdictul. Creveții pregătiți de Tanya Povenskaia au primit trei puncte spre marea surpriză a tuturor.
„Șoc, nu surpriză! Pe bune?! Nu-mi vine să cred!”, a zis Scărlătescu extrem de uimit de faptul că tocmai ea a gătit cel mai bine dintre toți.
Două farfurii au mers la rețeta pregătită de Istvan, cu kebab și porumb. Ultima farfurie a mers la Daniel Tudor, pentru rețeta lui de carne cu pilaf și ciuperci. Așadar, verdictul a fost unul dureros pentru echipa verde!
În ediția 12, în al patrulea stage de la Chefi fără limite, Daniela Tănase a fost eliminată din competiție. AFLĂ CUM A FOST SALVATĂ DANIELA DE LA ELIMINARE, după ce a avut inițial statutul de concurent eliminat, obținând 0 puncte.
Pe aceeași temăPe cât de mare a fost bucuria pentru echipa mov, care a reușit să rămână în formuă completă, pe atât de dureroasă a fost pierderea pentru echipa verde și Sorin Bontea.
Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 12 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Pe aceeași temăPrima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.