Antena Căutare

Chefi fără limite, 16 martie 2022. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au trecut prin tensiuni în timpul probei de imunitate

În a treia zi petrecută în Serres, în cea de-a patra etapă de la Chefi fără limite, echipa albastră și cea mov au intrat la un duel culinar pentru care miza este cea de-a doua imunitate de echipă. În timpul gătitului au apărut tensiuni între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu s-a enervat pe Cătălin Scărlătescu și i-a aruncat o replică neașteptată, în ediția 12 a emisiunii Chefi fără limite

Antena 1

De data aceasta, Irina Fodor a anunțat că dueliștii trebuie să pregătească rețete cât mai savuroase pe bază de carne de bivol, un animal extrem de apreciat în Serres. Timpul alocat gătitului este de 60 de minute, așa că fiecare chef a încercat să aleagă și să se apuce să gătească un preparate deosebit, menit să impresioneze jurații.

La un moment dat, chiar în timpul probei, Cătălin Scărlătescu a venit la bancul de lucru al echipei albastre și i-a făcut tinerei Carmen Dîrvariu o mărturisire neașteptată. Nu a durat mult și au apărut tensiunile la Chefi fără limite.

Au apărut tensiuni între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu în timpul probei de imunitate, la Chefi fără limite

„Am plâns pentru tine aseară, crede-mă pe cuvânt”, a zis acesta, cu părere de rău.

Citește și: Chefi fără limite, 14 martie 2022. Florin Dumitrescu a fost contrariat. Ce a putut să-i facă Chef Stela din Serres (Grecia)

„Și eu am plâns”, a fost replica tinerei care a ajuns, în ziua precedentă, în echipa albastră, după ce a fost înlocuită de Cătălin cu Daniel Tudor (Ken).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și se pare că surprizele nu s-au oprit aici după schimbul de concurenți făcut de Scărlătescu, cel care a câștigat amuleta supremă și a făcut o mutare menită să-i asigure mai multe victorii. În timpul probei de gătit, Daniel Tudor (Ken), noul său coleg de echipă, a părut că nu reușește să-i urmeze întocmai indicațiile legate de gătit și, așa cum era de așteptat, acest lucru l-a făcut să se enerveze și să-și piardă răbdarea. Răbudnind, acesta i-a povestit totul lui Florin Dumitrescu, fostul mentor al lui Ken.

Citește și: Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut controale la primele ore ale dimineții în casele echipelor. Ce au găsit

„Vine și îmi propune lucruri pe care eu nu le-aș face niciodată”, a zis Scărlătescu, uimit de cee ace se întâmplă.

„Eu ți-am zis, ai grijă”, a zis Dumitrescu, cel care a spus că cei doi se aseamănă foarte mult, dar și că Daniel are mereu initiative ce nu sunt în mod obligatoriu și benefice în timpul probelor de gătit.

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 12 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 16 martie 2022. Echipa albastră și echipa mov au ajuns la duelul pentru imunitate. Ce trebuie să facă... Chefi fără limite, 16 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup și ce echipă riscă să piardă un concurent...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x