Cotlete de porc cu ustoroi și turmeric, făcute la grill! Te lingi pe degete și tot mai ceri o porție
Dacă vrei să înveți cum se face un grătar delicios din cotlete de porc, atunci nimic mai simplu! Poți savura gustul autentic de grătar, cu doar câteva ingrediente!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 22 Noiembrie 2019, 17:18 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 16:51Dacă vrei să înveți cum se face un grătar delicios din cotlete de porc, atunci nimic mai simplu! Poți savura gustul autentic de grătar, cu doar câteva ingrediente!
Uneori ne mai săturăm de ciorbe și mâncăruri gătite și parcă ni se face poftă de un grătar delicios din cotlete de porc aromate! Cum poți savura un deliciu de zile mari, fără a avea nevoie de cărbuni și toate cele?
Pentru a pregăti rețeta de cotlete de porc la grătar ai nevoie de următoarele ingrediente:
- Cotlete de porc
- O ceapă
- Câțiva căței de usturoi
- Turmeric (curcuma) pudră
- Sare și piper
- Cimbru
Cum se fac cele mai aromate coaste de porc, cu aromă de grătar?
Mai simplu decât îți poți imagina! Noi am ales să folosim tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan! Aceasta are un triplu strat special, antiaderent, ce previne lipirea cărnii și conferă efectul de piatră încinsă, totul pentru ca grătarul nostru să aibă o aromă și un aspect de milioane!
Cea mai bună rețetă de cotlete porc la grătar!
Începem prin a pune tigaia la încins. Rumenim bucățile de cotlet de porc pe ambele părți, pudrând cu turmeric din plin. Când carnea a început să se rumenească frumos adăugăm o ceapă tocată mărunt și câțiva căței de usturoi pisat, apoi punem în tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan un pic de apă (sau vin alb, dacă ai prin casă).
Presărăm sare, cimbru uscat și piper după gust și, când ceapa s-a făcut moale și carnea are textura și aspectul dorit stingem focul.
Putem servi cu sos de usturoi, cu mujdei, cu sos barbeque, cu cartofi prăjiți, cu piure, mix de legume sau orice altă garnitură îți mai place ție!
Noi am ales să pregătim totul în tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan, un grill profesionist ce transformă gătitul într-o adevărată plăcere pentru oricine! Efectul de piatră încinsă previne lipirea ingredientelor și alimentele își păstrează culoarea vie, gustul aromat și substanțele nutritive!
În tigăile din gama Regis Stone poți găti fără strop de ulei orice tip de aliment, căci acesta nu se va lipi deloc!
Fiindcă sunt mult mai durabile și mai rezistente la zgârieturi decât alte tipuri de produse, concurenții emisiunii Chefi la cuțite gătesc doar cu Regis Stone!
Te-am convins?