Rețeta de Crap cu mujdei
Puteți încerca o rețeta simplă și gustoasă: Crap cu mujdei
Publicat: Luni, 06 Martie 2017, 19:01 | Actualizat: Sambata, 12 Decembrie 2020, 17:11- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru rețeta Crap cu mujdei:
- 4 file de crap (marimea medie)
- 16 g sare
- 2 g piper măcinat
- 120 ml ulei de măsline
- 100 g usturoi
- 100 g ghimbir
- 20 g mărar
- 1240 g cartofi
Mod de preparare pentru rețeta Crap cu mujdei:
Se curăță usturoiul, se pisează cu sare și se freacă cu ulei de măsline, obținând un mujdei.
Se adaugă ghimbir ras, piper și mărar tocat și se diluează cu puțină apă.
Fileurile de crap se condimentează cu sare și piper și se trag la tigaie, până se pătrund.
Cartofii, se curăță, se spală și se feliază grosier.
Se condimentează cu sare și piper și se prepară la cuptor în folie de aluminiu.
Se servesc fileurile de crap cu mujdei și cartofii condimentați.
Poftă bună!