Cremă din brânză de capră. Un aperitiv rece cu gust bun și aspect plăcut, demn de mesele festive!
Dacă doriți un aperitiv cu gust bun și aspect plăcut, demn de mesele festive, încercați această cremă din brănză de capră cu mix de nuci, iar musafirii or să vă mulțumească!
Publicat: Marti, 07 Noiembrie 2017, 16:56 | Actualizat: Luni, 22 Februarie 2021, 16:21Dacă doriți un aperitiv cu gust bun și aspect plăcut, demn de mesele festive, încercați această cremă din brănză de capră cu mix de nuci, iar musafirii or să vă mulțumească!
Ingrediente
- 400 g brânză de capră, proaspătă
- 200 g cremă de brânză, tartinabilă
- puțin ulei de trufe
- 100 g mix de nuci
- 1 castravete fabio
- 2-3 biscuiți sărați sau biscuiți preparași din aluat de pâine
- sare
- piper alb
Mod de preparare cremă din brânză de capră
Mai întâi se prăjesc nucile la tigaie, apoi se zdrobesc și se amestecă cu biscuiți de asemeni zdrobiți.
Castravetele se taie ăn cuburi mici, după ce i-au fost îndepărtate semințele și coaja, Se lasă la scurs.
Brânza de capră se amestecă cu brânza tartinabilă și puțin ulei de trufe.
Se asezonează cu sare și piper, după gust, apoi se amestecă cu nucile zdrobite și biscuiții zdrobiți.
Se adaugă și o parte din cuburile de castraveți.
Compoziția rezultată se înfășoară sub formă de rulou, în folie alimentară, unsă cu puțin ulei de trufe și se dă la rece.
Când se servește se decorează cu castravetele tăiat în cuburi, cu nuci și biscuite de pâine.