Rețetă de Sushi reinterpretată
Dacă vreți să gătiți ceva bun din bucătăria asiatică încercați această Rețetă de Sushi reinterpretată!
Publicat: Marti, 04 Decembrie 2018, 20:04 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 21:49Dacă vreți să gătiți ceva bun din bucătăria asiatică încercați această Rețetă de Sushi reinterpretată!
Ingrediente pentru rețeta de sushi reinterpretată
- Creveti Black Tiger
- Surimi
- Frunze bambus / frunze banane
- 4 foi alge marine (sushi nori)
- 500 gr. orez Sishiki
- 500 ml apa pentru fiert orezul
- 1 linguriță sare
- 4 lingurițe zahăr auriu
- 6-7 lingurițe oțet din orez
- 200 gr. somon afumat
- 4 castraveți
- Maioneza Japan
- făină
- ulei
- pătrunjel verde
- hasmațuchi
- Pentru servire:
- pasta wasabi
- sos de soia
Mod de preparare pentru rețeta de sushi reinterpretată
Se amestecă într-un bol ingredientele pentruTempura, puțină apă, sare și piper după gust, pătrunjel verde tocat și hasmațuchi, de asemeni, tocat.
Creveții curățați se trec prin acest amestec și se prăjesc în ulei.
Se fierbe orezul în apă cu sare, iar somonul se curăță.
Când este gata orezul, se adaugă oțetul amestecat cu zahăr se așază pe o algă nori. Adăugăm somonul și creveții, apoi rulăm folosind și coajă subțire de castravete.
Se porționează și se servește cu sosurile aferente.