Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se face cea mai bună OMLETĂ! Ingredientul care face diferenţa
Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de omletă, una pe care nu aveți cum să nu o reluați. De ce? Pentru că e pur și simplu delicioasă!
Publicat: Joi, 26 Ianuarie 2017, 13:20 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 20:37- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de omletă, una pe care nu aveți cum să nu o reluați. De ce? Pentru că e pur și simplu delicioasă!
Ingrediente:
15 g unt (aprox. 1 lingură)
3 ouă mari
o linguriţă apă minerală
100 g brânză
piper
Mod de preparare:
Untul se pune la încins într-o tigaie adâncă. Ouăle se bat spumă. Se adaugă apă minerală, se mai amestecă puţin, apoi se toarnă în tigaie. Când încep să se prăjească, se adaugă brânza sfărâmată.