Antena

Tort parfait cu cremă de brânză și fructe de pădure - Rețeta lui Vlăduț

Pentru că este deja weekend și este vară caniculară, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne-a surprins plăcut cu o rețetă de Tort parfait cu cremă de brânză și fructe de pădure, extrem de delicioasă și foarte ușor de preparat.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 03 Iulie 2020, 13:03 | Actualizat: Vineri, 03 Iulie 2020, 13:34
Galerie de imagini
Tort parfait cu cremă de brânză și fructe de pădure

Rețeta de Tort parfait cu cremă de brânză și fructe de pădure nu necesută ouă ca un parfait clasic, deci este mai ușoară, mai rapidă și foarte delicioasă.

Nu trebuie decât să urmați câțiva pași importanți și îi veți răsfăța pe cei dragi cu o înghețată de casă, delicioasă și aspectuoasă.

Rețeta Tort parfait cu cremă de brânză și fructe de pădure - Ingrediente:



Mod de preparare pentru Rețeta Tort parfait cu cremă de brânză și fructe de pădure

Se amestecă într-un vas, mascarponele, crema de brânză și laptele condensat. Se mai adaugă și zahăr, după gust și coajă răzuită fin, de lămâie

Frișca naturală se mixează până capătă consistență și cremozitate. Se încorporează, treptat, în crema de brânză, cu mișcări circulare, de jos în sus, pentru a obține o compoziție aerată.

Vlăduț ne recomandă să ținem frișca la frigider înainte de a o mixa, dar și bolul mixerului, pentru a avea aceeași temperatură.

Fructele de pădure se trec prin blender și se amestecă cu zahăr, după gust, dar și cu zeamă de lămâie, pentru a opri procesul de oxidare. Se mixează până la topirea zahărului, apoi se trec prin sită, pentru a obține un piure din fructe de pădure fin și cremos.

Recomandari A1

Se tapetează o formă sau două de chec, cu folie de prospețime. Se întinde în ea o parte din compoziția de brânză, apoi piure de fructe, câțiva biscuiți sfărâmați pentru a cea un crumble și din nou cremă de brânză. Din piureul de fructe se păstrează și pentru servire, dar și câteva fructe proaspete pentru decor.

Se dau tăvile cu compoziția de înghețată la congelator, la -20 de grade, până aceasta 2-3 ore.

Înainte de servire, se lasă înghețata la temperatura camerei 20 de minute, pentru a se topi ușor și a fi tocmai potrivită de savurat.

Se servește glazurată cu piureul de fructe oprit și decorată cu fructe proaspete.

Spor și poftă bună!

Whatsapp LinkedIn
tort parfait cu crema de branza si fructe de padure tort de inghetata inghetata de casa inghetata cu crema de branza inghetata cu fructe
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Pale Moon e thriller-ul coreean care te va captiva. Când tentațiile și ambiția duc pe un drum fără întoarcere. Vezi primele episoade disponibile.
Stirile zilei Viaţa după potop, drama românilor sinistraţi în Valencia. "Nu mă gândeam în viaţa mea că în Spania se întâmplă aşa ceva, să nu primeşti ajutor imediat"
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și