Cea mai grea probă de până acum, la „Chefi la cuțite”! Ce provocare au primit concurenții din bootcamp
În etapa a doua de bootcamp, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție au avut parte de o surpriză de zile mari!
Publicat: Marti, 03 Noiembrie 2020, 20:31 | Actualizat: Miercuri, 04 Noiembrie 2020, 00:00Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” și-au făcut apariția în hangarul de avioane Romaero, extrem de serioși și gata să descopere bucătarii alături de care urmează să lupte, în confruntările pe echipe.
De data aceasta, concurenții sunt nevoiți să pregătească meniuri pe bază de pui, ce ar putea să fie servite la economy class.
Probă dificilă în etapa a doua de bootcamp la emisiuna Chefi la cuțite
Sarcina aceasta i-a cam luat prin surprindere pe concurenții rămași în etapa a doua de bootcamp, la „Chefi la cuțite”!
Pe aceeași temăȘocul a fost cu adevărat uriaș atunci când frumoasa Gina Pistol a anunțat faptul că acest meniu pe care urmează să-l pregătească concurenții trebuie să se încadreze în suma de 35 de lei! Și ca provocarea să fie și mai dificilă, puiul trebuie dezosat cu grijă, astfel încât carnea rămasă să poată fi folosită la alt preparat!
Pe aceeași temăAșadar, contează nu doar să poți pregăti o porție gustoasă de mâncare, ci și să te încadrezi într-un buget și să poți tranșa corect un pui!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!