Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Degustare cu critici și replici acide între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu
Degustare plină de critici și replici acide, în ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Au ieșit adevărate scântei atunci când Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie.
Publicat: Miercuri, 02 Decembrie 2020, 21:02 | Actualizat: Joi, 03 Decembrie 2020, 00:19- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
De data aceasta, după ce au învârtit ruleta ingredientelor, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut misiunea de-a pregăti rețete cât mai gustoase folosind kiwi, frișcă și caviar.
Pe aceeași temăFlorin Dumitrescu a ales să pregătească un croissant cu cremă de brânză, somon afumat și puțin caviar, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit o rețetă ieșită din comun, cu kiwi, ciocolată alba, frișcă și caviar. Sorin Bontea a pregătit un pește cu sos cu spanac, cartofi și caviar și o porție de pana cotta cu kiwi și frișcă.
Degustare cu critici și replici acide în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”
„E o mizerie, o grăsime pe care eu n-am înțeles-o, ciocolata albă în combinație cu caviar și cu ce a mai pus el acolo e bleah”, a fost de părere Sorin Bontea.
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în edițai 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”
„E un desert. E un dulce cu caviar”, l-a criticat Florin Dumitrescu pe rivalul său.
Pe aceeași temă„Mai citește și cărțile altora, nu doar ale tale”, a replicat Cătălin Scărlătescu, supărat că primește doar critici și glume.
Totuși, cei care fac degustarea și decid cine a pregătit cea mai bună farfurie sunt militarii din Brigada 30 gardă „Mihai Viteazul”.
Aceștia au degustat cu multă atenție și și-au exprimat părerea despre rețetele pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ce farfurie i-a impresionat cel mai mult?