Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Degustare cu surprize la proba pentru amuletă! Ce l-a uluit pe Cătălin Scărlătescu
În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de pregătit rețete savuroase pe bază de pară, pentru a câștiga amuleta. Ce surpriză au avut aceștia la degustare?
Publicat: Duminica, 28 Februarie 2021, 20:05 | Actualizat: Duminica, 28 Februarie 2021, 23:51- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru o nouă confruntare culinară.
Gina Pistol a pus la bătaie o amuletă extrem de puternică, ce permite deținătorului ei să schimbe un concurent din echipa sa cu unul dintr-o altă echipă. Vă reamintim că acest bonus este extrem de puternic, ce poate schimba deznodământul unor probe și chiar al unui întreg sezon!
Degustare plină de surprize în prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”
Timp de șaizeci de minute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut misiunea de-a pregăti rețete cât mai gustoase, având ca ingredient comun para.
Pe aceeași temă„Toate trei farfuriile arată superb, abia aștept să gust din ele, să văd ce au făcut ei acolo. Că eu știu ce am făcut eu”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, entuziasmat de rețeta pregătită de el, dar și foarte curios să afle ce au gătit de data aceasta rivalii săi.
Acesta a ales să pregătească o rețetă de ravioli cu ficat de gâscă, trufe și pară. Florin Dumitrescu a ales să facă mușchiuleț de porc învelit în bacon, piure de păstârnac cu vanilie, sfeclă cu eșalotă, cartofi și sos marsala cu pară confiată în sirop și boabe de muștar. Sorin Bontea a făcut o pară cu rață, cartofi și varzî chinezească și sos pe bază de soia.
Nici nu a durat mult că între cei trei bucătari au și început să se contrazică și să se tachineze. De data aceasta, cea mai muncită farfurie pare să fie a lui Florin Dumitrescu, acest „Dorel” de la „Chefi la cuțite”, așa cum a glumit chiar Sorin Bontea.
Pe aceeași temă„La Sorin para chiar e vedeta, e o farfurie super mișto. Sunt trei farfurii foarte bune”, a fost de părere Florin Dumitrescu.
„Domle! Ce aveți, mă? Eu credeam că doar a mea e bună, mă”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, surprins de faptul că, încă din prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, rivalii săi s-au descurcat atât de bine.
Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi cum au arătat farfuriile pregătite de cei trei îndrăgiți bucătari, în lupta lor pentru prima amuletă.
Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:0, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!
Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1
La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.
În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.