Deciziile juraților „Chefi la cuțite” i-au surprins pe concurenți! Ce au fost puși să facă
Emoții de zile mari în ediția 29 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, concurenții trebuie să facă o rețetă cu adevărat specială, pe bază de foietaj.
Publicat: Marti, 10 Noiembrie 2020, 20:33 | Actualizat: Miercuri, 11 Noiembrie 2020, 00:22Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Dacă în ediția trecută „Chefi la cuțite” i-am putut vedea pe bucătarii din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pregătind pui cu orez sau tocănițe, de data aceasta Gina Pistol a anunțat că tema ediției îi oblige să facă foietaje!
Dulci sau sărate, acestea trebuie să iasă în evidență nu doar prin aspect și textură, ci mai ales prin gust. Degustarea și jurizarea va fi făcută de artiștii din distribuția musicalului „Mamma Mia”, așa că sarcina nu este una deloc ușoară.
Ce gătesc concurenții din ediția 29 din sezonul 8 Chefi la cuțite
Pasionați de artă și de frumos, jurații din ediția 29 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” trebuie impresionați cu rețete speciale, ieșite din comun și rafinate!
Pe aceeași temăFlorin Dumitrescu a decis imediat să pregătească foietaj cu berbecuț, o rețetă prezentată în cartea de gătit pe care a lansat-o recent. Cătălin Scărlătescu a ales să facă un desert numit Mille Feuilles, în timp ce Sorin Bontea a pregătit o plăcintă cu mere și una cu carne!
Pe aceeași temăSurprinzător a fost faptul că mâncărurile alese de cei trei chefi nu prea au fost pe placul concurenților din echipe.
„Îmi place foarte mult tema, dar n-aș vrea să o fac”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, spre marea surprindere a bucătarilor.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!