Dumincă, de la 20:00, Chefii găsesc un concurent care a trecut prin gara Titu
Duminică, la ora 20.00, Chefi la Cuțite se întoarce cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete. Cea de-a 13-a ediție va rupe egalitatea între chefi, care momentan au câte 4 amulete fiecare.
Publicat: Duminica, 28 Martie 2021, 17:02 | Actualizat: Luni, 29 Martie 2021, 00:40Invitatul jurat, Bogdan Alexandrescu, cunoscut drept Chef Dexter, ridică miza probei cu „un simț al esteticului foarte dezvoltat”, ne spune Chef Dumitrescu.
Concurenții care vor trece pragul show-ului de cooking de la Antena 1 vor demonstra mult curaj și se vor prezenta cu povești impresionante și farfurii inedite.
Printre ei se numără și Ionuț Dimache, stilistul vestimentar al artistei Ruby care, fiind din Târgoviște, le-a spus celor trei chefi cu mândrie că a trecut prin vestita Gara Titu, devenită deja simbol al sezonului 9.
Pe aceeași temăCare va fi reacția chefilor la această veste și cum vor încerca să îi impresioneze concurenții pe chefi Bontea, Dumitrescu și Scarlatescu, telespectatorii pot afla duminică seara de la 20.00, la Antena 1.
Florin Dumitrescu a oferit al doilea cuțit de aur din sezonul 9 „Chefi la cuțite”
În 2017, Ștefan Borleanu a făcut cursuri de specialitate și apoi a intrat să lucreze în diferite restaurante, unde și-a îmbogățit experiența. Chiar dacă a reluat studiile universitare, a înțeles că nu este deloc făcut pentru construcții, ci pentru gătit. A avut inclusiv șansa de-a lucra timp de câteva luni în Statele Unite ale Americii.
„În America am fost să lucrez la un restaurant destul de bun, cu produse super ok. Acolo este un chef care a lucrat în New York, timp de 20 de ani, la un local cu trei stele Michelin. Deci am avut de la cine să învăț, să fur. Apoi am lucrat la un hotel de patru stele, m-a ajutat foarte mult și chestia asta. Am încercat să învăț cât mai mult (...). Nu aspir la cuțitul de aur, nu vreau să-mi fac speranțe ca să am apoi deziluzii”, a dezvăluit tânărul, în timp ce și-a pregătit preparatul pe care l-a studiat atent acasă.
Pe aceeași temăSorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat extrem de atent preparatele și au fost surprinși de combinația de gusturi, arome și culori.
Apoi, ușile s-au deschis și Ștefan Borleanu și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”. Acesta a explicat cât de mare este pasiunea lui pentru gătit.