Emoții uriașe pentru jurații „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat la degustare: „Mi-a căzut tavanul în cap”
În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete fine, totul pentru a obține amuleta 19!
Publicat: Luni, 19 Octombrie 2020, 21:24 | Actualizat: Luni, 19 Octombrie 2020, 23:08- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
În această ediție a super show-ului „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a ales să facă o rețetă specială, dar extrem de clasică, de homar Thermidor, în timp ce Florin Dumitrescu a gătit o supă cremă cu Saint Jacques. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a gătit black cod în stil asiatic, cu o bogăție de ingrediente.
Pe aceeași temăAmuleta 19 este una extrem de puternică și cei trei mai au la dispoziție doar șase bonusuri pentru acest sezon.
Emoțiile au fost uriașe atunci când juratul acestei ediții, Mugurel Feiszes, un celebru manger din România, cu o carieră de douăzeci de ani, a analizat și a degustat farfuriile prezentate de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!