Etapa de bootcamp testează tehnica și imaginația concurenților!
Săptămâna aceasta s-au împărțit ultimele cuțite în competiția culinară a momentului iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au dat startul următoarei etape de Bootcamp la „Chefi la cuțite”.
Publicat: Miercuri, 25 Octombrie 2017, 17:24 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:10Săptămâna aceasta s-au împărțit ultimele cuțite în competiția culinară a momentului iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au dat startul următoarei etape de Bootcamp la „Chefi la cuțite”.
În aparență simple, probele au fost o adevărată provocare pentru concurenți, care au fost triați în funcție de abilitatea și tehnica pregătirii unui preparat savuros la grătar, sau al unei salate. Ei au avut la dispoziție cele mai proaspete legume și fructe și evident cea mai bună și variată carne cum numai la Lidl poți să găsești pentru a pregăti farfurii impresionante.
De la la prospețimea salatei de sfeclă cu brânză de capră si pana la savoarea cotletului de miel marinat, chefii au degustat și au jurizat din ce în ce mai aspru farfuriile finale.
Ca de obicei, calitatea produselor din piața Lidl a asigurat succesul celor mai talentați, ce au mai făcut un pas într-o experiență gastronomică de neuitat.