Meniu internațional sub cloșurile ”Chefi la cuțite”
Edițiile jurizărilor pe nevăzute ale emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” sunt pe final, dar surprizele continuă să apară sub cloșurile de pe banda misterelor.
Publicat: Miercuri, 18 Octombrie 2017, 08:29 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 00:36- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Edițiile jurizărilor pe nevăzute ale emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” sunt pe final, dar surprizele continuă să apară sub cloșurile de pe banda misterelor.
Săptămâna aceasta, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat preparate neobișnuite, dar foarte gustoase din gastronomia internațională. Concurenții au ales ingrediente speciale din bucătăria Lidl cu ajutorul cărora au refăcut rețete vietnameze, franțuzești, sau specifice Cambodgiei.
Cele care au făcut diferența au fost condimentele de înaltă calitate din cămara Lidl ce au păstrat savoarea autentică a unui meniu internațional.
Printre farfuriile câștigătoare ce au făcut deliciul juraților s-au numărat supa costaricană de fasole neagră cu oua poșate, broasca Tinolang, sau melcii cu cremă de unt al forno.
Și pentru ca periplul culinar să fie complet, câștigătorul sezonului 3 „Chefi la cuțite” a propus un preparat exotic, care a necesitat mult curaj pentru a fi degustat- tarantulă tempura.