Antena

Parcursul surprinzător al lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite: ”Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier”

Mai sunt câteva zile până la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, se va da startul unui nou capitol în bucătăria celui mai apreciat cooking show din România: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner sunt jurații care vor întâmpina la audiții concurenții dornici să câștige un loc în echipele lor.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 12 Martie 2024, 12:38 | Actualizat: Marti, 12 Martie 2024, 12:42
Galerie de imagini
Mai sunt câteva zile până la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, se va da startul unui nou capitol în bucătăria celui mai apreciat cooking show din România: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner sunt jurații care vor întâmpina la audiții concurenții dornici să câștige un loc în echipele lor.
Antena 1

Totodată, cei patru ași ai gastronomiei vor pune la bătaie, în platoul amuletelor, întreaga lor experiență care se va întâlni cu emoțiile și adrenalina puternică a unui nou început pentru competiția Chefi la cuțite.

Parcursul surprinzător al lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite: ”Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier”

Cu abordări gastronomice care-i diferențiază, dând savoare show-ului, jurații au, în același timp, parcursuri profesionale diferite, poveștile lor de viață alcătuind unul dintre cele mai puternice ingrediente motivaționale pentru participanții la preselecții. Astfel, dacă Chef Richard Abou Zaki și-a început foarte devreme drumul în bucătărie, de partea cealaltă, Chef Ștefan Popescu spune că este cel mai bun exemplu că se poate reuși la orice vârstă în bucătărie, dacă există pasiune pentru gastronomie.

Pe aceeași temă

Juratul Chefi la cuțite a mărturisit că și-a descoperit târziu înclinația pentru domeniul culinar, primul lui vis fiind acela de a deveni pompier. ”Parcursul meu în bucătărie a început surprinzător. Când am terminat liceul, n-aveam de gând să mă fac bucătar. Am făcut armata la pompieri și voiam să mă fac pompier. Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier, în cadrul armatei, într-un an. Mi-am luat atestatul, dar n-a fost să fie.

Apoi m-am gândit să mă fac detectiv. Când ești tânăr, crezi că totul e posibil. M-am înscris la o școală de detectivi, dar cei de-acolo m-au trimis la o anumită locație unde trebuia să stau de pază. Nu mi-a plăcut, așa că am zis «Stop»”, a povestit Chef Popescu, pe care viața l-a purtat întâmplător spre meseria de bucătar, odată cu oportunitatea unui job la un hotel bucureștean.

”Așa am descoperit, pe parcurs, că asta îmi doresc – să fiu bucătar – și, de la zi la zi, acest lucru a devenit, într-adevăr, pasiune. După câțiva ani, am plecat să mă specializez în Marea Britanie, unde am muncit doi ani, revenind în țară ca sous-chef la un hotel din București proaspăt inaugurat. Și, deși, după o vreme, gândul meu a fost de a-mi îmbogăți din nou experiența peste hotare, am hotărât să rămân în țară, pentru că se născuse primul meu fiu și voiam să fiu alături de familia mea. În acești ani, am fost autodidact, citind multe cărți despre gastronomie. Dar am și urmat, în țară și în Franța, diverse cursuri de maestru în arta culinară și bucătar-șef, dorindu-mi mereu să-mi extind cunoștințele.

Pe aceeași temă

Eu sunt un exemplu că se poate reuși la orice vârstă în bucătărie, dacă vrei cu adevărat asta și ești pasionat de gastronomie. Și îmi doresc în continuare să mă perfecționez. În bucătărie, tot timpul trebuie să înveți. Mereu apar tendințe și tehnici noi și, dacă nu ești la curent cu noutățile, te pierzi”, a declarat Chef Popescu. Alături de el, pe 18 martie, de la 20:30, la Antena 1, vor inaugura sezonul 13 Chefi la cuțite jurații Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia și Alexandru Sautner, maeștrii gastronomiei gata să descopere noi talente în bucătărie, dar și să se întreacă în cele mai delicioase preparate, pentru cele mai râvnite amulete din istoria competiției.

Whatsapp LinkedIn
stefan popescu chefi la cutite
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Cea mai avantajoasă alegere când luăm un credit ipotecar: dobandă fixă vs. variabilă. "Ar fi un posibil ultim tren să facă acest pas"
Citește și
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut...
Chefi la cuțite | Sezonul 13, 8 mai 2024. Doi concurenți au părăsit competiția după cel de-al...
Chefi la cuțite | Sezonul 13, 8 mai 2024. Replici dure între Mihai Dragomir și Alexandra Veber! Ce a dus...
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Mihai Dragomir a „desființat-o” pe Alexandra Veber în timpul duelului....
Video recomandate
Video
Citește și
Rețetă de cremă bavareză, pentru o porție delicioasă de desert Catine.ro
Replica Melisei Döngel după ce s-a speculat că are un nou iubit. Actrița a vorbit deschis despre viața sa... Happy Channel
Liniște, vin alegerile! Europarlamentarele, abandonate. Localele captează atenția, dar în surdină Libertatea.ro
Cele 5 lucruri din bucătăria ta pe care trebuie să le arunci. "Probabil ar trebui să găzduiești o nuntă... Ziare.com
Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: „Am 33 de copii, averea va fi împărţită în... AntenaSport
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități mai fac parte din topul... Elle
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins... Spynews.ro
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie HelloTaste.ro
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea... Antena3.ro
Primul implant Neuralink a întâmpinat o problemă. Ce a recunoscut compania useit
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Laptopuri pentru senatori. Senatul a alocat aproape 12.000 lei pentru fiecare senator Wall-Street
Cum se înțelege Sore cu tatăl fiicei sale, la două ani de la despărțire: Este un copil norocos ... Kudika
Testul IQ al dimineții. Ajută-l pe tânărul din imagine să scape cu viață pe ușa corectă. E mai greu decât... Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un... Observator
8 alimente bogate în biotină pentru păr și unghii. Efectele vitaminei B7 asupra sănătății și aspectului fizic MediCOOL
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică HelloTaste
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe... ProSport
Zodiile cu NOROC uriaș în vara anului 2024. Nimic nu va fi imposibil! Gandul
Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în premieră pentru CANCAN.RO.... CanCan
Cum înveți copilul să se apere fără violență fizică DeParinti
Britney Spears a fost văzută conducând singură, la scurt timp după ce s-a accidentat în timpul unei nopți... ZUTV
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața UseIT
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă Hello Taste
Ultimele știri
Prognoza meteo 10 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Program Formula 1™, Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Urmărește al șaptelea weekend de spectacol de pe circuit, 17–19 mai
Judecătoare Ancuța Ioana Popoviciu face o nouă gafă în timpul procesului din cazul 2 Mai. Ce a întrebat la cel mai recent termen
Insula Iubirii, sezonul 7. Ce detalii neștiute a scos la iveală Bianca Giurcă despre despărțirea de Marius Moise: „Am fost...”
Mădălina Stanca este noua Campioană Europeană la Culturism și Fitness. Românca din Timișoara are doar 20 de ani | FOTO
Fetița lor a crezut că aude monștri în pereți, dar când părinții ei au descorperit ce trăiește în casa lor au înlemnit
Vlad Pascu, sancționat disciplinar în închisoare. Cum a fost pedepsit și de la ce a pornit
Mireasa sezonul 9, 9 mai 2024. Ce s-a întâmplat în casă după ce Cristian a avut o discuție tensionată cu Eduard Puiu
Prima reacție a lui Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, după ce s-a zis că divorțează după 12 ani de căsnicie: „Ne afectează”
Selly, viza unor escroci care i-au clonat vocea cu Inteligența Artificială pentru a păcăli oamenii. Cum se apără vloggerul
Mai multe