Zeci de ouă, la o singură degustare la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit concurenții
În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut o misiune extrem de grea, la degustarea farfuriilor din proba de duel!
Publicat: Miercuri, 11 Noiembrie 2020, 22:28 | Actualizat: Joi, 12 Noiembrie 2020, 00:21Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Piloții de raliuri au decis, în ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, faptul că dintre toate farfuriile cu amuse-bouche, cea mai bună a fost cea pregătită de Sorin Bontea și echipa sa.
Astfel, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au trimis oamenii la duel, în speranța că la finalul acestei ediții nu vor avea un om eliminat din echipă.
Ce au gătit concurenții în ediția 30 din sezonul 8 Chefi la cuțite
Frumoasa Gina Pistol le-a dat concurenților de la „Chefi la cuțite” sarcina de-a pregăti niște preparate în care oul trebuie pus cât mai bine în valoare, indiferent dacă este vorba despre un aperitiv sau un fel principal.
Pe aceeași temăFiecare concurent a încercat să pregătească o rețetă cât mai gustoasă și cât mai aspectuoasă, fiindcă cei care fac degustarea și jurizirea sunt Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Pe aceeași temăBanda a început să meargă și cei trei jurați din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au avut misiunea dificilă de-a degusta numeroase preparate...cu multe ouă!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!