Antena

Golden Boy, episodul 6, 10 februrie 2023. Ferit și Seyran, replici dure după întâlnirea cu Yusuf. Bunicul Halos intervine

În episodul 6 din producţia turcească „Golden Boy”, difuzată la Antena 1, în fiecare vineri, de la 20:30, Ferit și Seyran au parte de un schimb de replici dure. Intervine și bunicul Halis care le spune că nu ar trebui să mai fie astfel de discuții.

Publicat: Vineri, 10 Februarie 2023, 23:35 | Actualizat: Sambata, 11 Februarie 2023, 16:10
Galerie de imagini
În episodul 6 din producţia turcească „Golden Boy”, difuzată la Antena 1, în fiecare vineri, de la 20:30, Ferit și Seyran au parte de un schimb de replici dure. Intervine și bunicul Halis care le spune că nu ar trebui să mai fie astfel de discuții.
Golden Boy

Episodul 6 Golden Boy începe cu bătaia dintre Ferit și Yusuf care se iau la ceartă din cauza lui Seyran. Aceasta intervine între cei doi să-i despartă, moment în care Ferit se ridică și pleacă.

„Ce faci? Lasă-l în pace”, spune Seyran.

Situații neprevăzute în Golden Boy. Iată ce se mai întâmplă în episodul 6 al serialului difuzat de Antena 1

Rămași singuri, Seyran și Yusuf au parte de momente grele. Tânăra îi spune fostului iubit că nu mai vrea să-l vadă.

Seyran: Ești bine? Poți să te ridici?
Yusuf: Da, tu ești bine? Ți-a făcut rău?

„Tu ești cel care îmi face rău. Nu merge așa. Întoarce-te în Antep. Uită-mă”, a spus Seyran, după care s-a dus la mașină, acolo unde a aflat că Ferit nu va merge cu ea acasă.

Ajunși acasă, Ferit și Seyran vorbesc despre întâlnirea ei cu Yusuf și spune că ceea ce a văzut Ferit nu este chiar ceea ce pare, însă el nu o crede și spune că vorbele ei sunt niște „clișee”.

„De ce erai nevoită să te întâlnești cu el, Seyran? Cine era el?”, spune Ferit, tânăra fiind fără cuvinte în momentul în care soțul ei țipă la ea.

Bunicul Halis le-a ținut morală lui Seyran și Ferit. Gestul impresionant pe care l-a făcut Ferit în fața bunicului

De vizita lui Yusuf a aflat și bunicul lui Ferit care i-a chemat pe amândoi în birou și ținut morală pentru cele întâmplate.

Recomandari A1

Ferit: S-a întâmplat ceva, bunicule?

Bunicul: Voi o să-mi spuneți ce s-a întâmplat. A venit un musafir de la țară și voi nu l-ați primit.

Ferit: Așa trebuia, așa am făcut, bunicule. Am greșit?

Bunicul: Nu știu dacă e adevărat, dar cică cel care a venit e fostul iubit al soției tale.

Ferit: Cine a spus asta, bunicule? Ce vorbă e asta? Cel care a venit e un coleg de liceu al lui Seyran. A avut treabă în Istanbul și a venit să ne felicite. Nici eu nu știam la început, am jignit-o pe soția mea, dar apoi am făcut cunoștință cu băiatul, am stat de vorbă. Dacă era cum ai auzit, mai țineam mâna asta strânsă, bunicule? Și arată spre mâna soției sale pe care o ține strâns.

Întrebată ce are de spus, Seyran a confirmat cele spuse de soțul ei și și-a cerut scuze pentru zvonurile pe care le-a auzit.

Ferit are o criză de diabet, iar Seyran intră în panică. Ce s-a întâmplat apoi

Întreaga situație ia o turnură neașteptată când, după ce au ieșit din biroul bunicului și au ajuns în camera lor, lui Ferit i se face rău dintr-o dată. El are nevoie de injecția cu insulină, însă Seyran nu găsește acul pentru seringă așa că îl sună pe Abidin. Pe drumul lui spre Ferit se întâlnește cu bunicul care îl întreabă unde se grăbește, iar acesta spune că merge către Ferit.

„A pățit ceva Ferit?”, întreabă bunicul. „Nu. E bine. M-a chemat la el”, spune Abidin. „Bine, nu e grabă. Vino să vorbim puțin”, îi mai spune bunicul.

Între timp, Seyran încearcă să-l ajute pe Ferit cum poate până când ajunge Abidin cu injecția. Acesta din urmă a trimis-o până la baie să-i aducă un prosop ud lui Ferit, moment în care el i-a dezvăluit lui Abidin că nu i-a fost chiar atât de rău și s-a prefăcut puțin pentru a-i vedea reacția lui Seyran.

„M-am împiedicat puțin și apoi am improvizat. Nu am iertat-o deloc”, a spus el. „Adică te-ai prefăcut?”, întreabă Abidin mirat.

„Cum să mă prefac? Nu mi-ai luat tu glicemia? Nu ai spus că era mică?”, a glumit Ferit.

„Omule, ai speriat fata”, i-a mai zis Abidin.

„Ea s-a îngrijorat. Eu i-am spus că sunt bine. Nu o să mă lase baltă. Serios. E o femeie puternică”, a mai spus Ferit, fericit că soția lui a trecut „testul”.

Golden Boy, serialul-fenomen care a cucerit Turcia, disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

„Golden Boy” are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan.

Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că bogătașul caută o mireasă pentru nepotul său vine ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare sunt la ordinea zilei în noua lor viață.

Cine sunt Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, protagoniștii serialului Golden Boy

Mert Ramazan Demir este un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a debutat în actorie în anul 2015. După apariția din "I am You", a primit rolul principal în mini-seria „Naked” („Ciplak”) și a jucat și în serialul „Teacher” („Ogretmen”), acolo unde a atras atenția din toate punctele de vedere. Mert a povestit jurnaliștilor turci că are o chimie bună cu partenera sa din serialul „Golden Boy”, Afra, cu care se cunoaște de mai mulți ani. Afra Saraçoğlu are 25 de ani și a cunoscut faima în anul 2016, când a jucat în filmul „Second Chance”. De atunci, frumusețea și talentul actoricesc au propulsat-o în topul tinerelor actrițe din Turcia.

Criticii au spus că succesul serialului "Golden Boy" se datorează chimiei dintre actorii ea și Ramazan Demir Ferit, ba chiar au existat speculații potrivit cărora cei doi actori ar avea o relație amoroasă. Ei au negat zvonurile, spre dezamăgirea fanilor.

Whatsapp LinkedIn
golden boy
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
Citește și
La Happy Channel, emoţiile devin poveşti. Suleyman Magnificul, Capcana iubirii şi Golden Boy sunt...
Golden Boy, episodul 6, 10 februarie 2023. Ferit are o nouă criză de diabet! Seyran nu știe cum să...
Golden Boy, episodul 6, 10 februarie 2023. Bunicul Halis le-a ținut morală lui Ferit și Serayn pentru...
Golden Boy, episodul 6, 10 februarie 2023. Ferit o critică pe Seyran după conflictul cu Yusuf
Video recomandate
Video
Citește și
Pască fără zahăr cu foarte puține calorii pe porție. Rețeta nu conține făină Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște Hello Taste
Ultimele știri
Motivul pentru care Prințul Harry merge înapoi în Marea Britanie. De ce nu va fi însoțit de Meghan Markle
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America și cum se simte după ce a avut probleme grave de sănătate. Ce spune despre soțul american
Micuțul Tiago îi seamănă leit tatălui său, Dani Oțil. Schimbarea adorabilă de look care l-a făcut pe Tiago să atragă privirile
Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis
Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii s-a apucat de cântat. Cum sună prima lui piesă și care a fost reacția fanilor
Razvan Kovacs și Hamude, întâlnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul întâlnirii
Rezultate Loto azi, 28 aprilie 2024. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima au câștigat gala cu numărul 11. Cât de fericiți au fost când au aflat
Mai multe