Antena

Cine este ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce meserie neașteptată are tânăra

Mădălina Maricuț dintre ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 8. Descoperă cine este și ce meserie neașteptată are aceasta.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 17:32 | Actualizat: Marti, 25 Iunie 2024, 12:05
Galerie de imagini
Mădălina Maricuț de la Insula iubirii sezonul 8 are o meserie ce i-a uimit pe mulți
Antena 1

Insula Iubirii sezonul 8 va avea premiera pe 15 iulie şi show-ul va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Emisiunea aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Printre cele 10 ispite feminine se numără și Mădălina Maricuț, o tânără care îi uimește pe mulți cu meseria aleasă.

Cine este ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce meserie neașteptată are aceasta

Mădălina Maricuț are vârsta de 25 de ani și a absolvit Facultatea de căi ferate, drumuri și poduri, iar în prezent este inginer constructor la un șantier de pe centura Capitalei..

Tânăra susține că, de-a lungul timpului, s-a confruntat cu numeroase situații dificile în acest domeniu dominat de bărbați, mai ales din cauza faptului că este o femeie frumoasă. Totuli, aceasta a încercat mereu să treacă peste dificultăți și să demonstreze ce poate prin rezultatele obținute.

Pe aceeași temă

În paralel cu viața profesională, Mădălina Maricuț a fost mereu atrasă de partea artistică. A făcut parte dintr-o trupă de dans și îi place să pozeze. Chiar dacă este frumoasă, a avut multe eșecuri în dragoste și acest lucru o face să fie un pic mai acidă în ceea ce îi privește pe pretendenți.

Pe aceeași temă

Mădălina Maricuț urmărește emisiunea încă de la primul sezon și mereu și-a dorit să fie parte din acest proiect. A ales să accepte rolul de ispită și spune că se se regăsește în această ipostază pentru că s-a întâlnit și în viața de zi cu zi în situații în care a suflat partenerii fetelor din anturajul ei.

Totul despre Insula Iubirii sezonul 8

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Recomandari A1

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede începând de luni, 15 iulie 2024, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Se anunță un sezon incendiar, care va ține în suspans oamenii de acasă.

Whatsapp LinkedIn
insula iubirii 2024 insula iubirii sezon nou alin simoiu insula iubirii sezonul 8 insula iubirii ispite
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar...
Scandal uriaș între Claudiu și ispita Romeo de la Insula Iubirii, la un eveniment: „Au venit...
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Maria Covașă a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat între ea și...
Ce au de împărțit Cornel și ispita Alin de la Insula Iubirii, sezonul 8. Conflictul a luat amploare în...
Video recomandate
Video
Citește și