Antena

Insula Iubirii, 3 august 2023. Marius Moise a văzut la bonfire imagini cu Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu. Ce a făcut Răzvan

În ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Marius Moise a fost „îngenunchiat” de filmările pe care le-a văzut cu Bianca Giurcă la bonfire.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 03 August 2023, 21:07 | Actualizat: Joi, 03 August 2023, 21:06
Galerie de imagini
În ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Marius Moise a fost „îngenunchiat” de filmările pe care le-a văzut cu Bianca Giurcă la bonfire
Antena 1

Concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului. A fost momentul în care fiecare concurent a putut să vadă imagini cu partenera lui. Pentru Marius Moise, tableta a adus filmări ce l-au „îngenunchiat” și, de la un anumit punct, acesta a refuzat să mai privească imaginile, în ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, de la Antena 1.

Marius Moise a văzut la bonfire noi imagini cu Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu, în ediția 13 a emisiunii Inusla Iubirii sezonul 7

Ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 a început în forță pentru Marius Moise, căci acesta a primit din partea lui Radu Vâlcan o serie de clipuri video ce l-au „îngenunchiat”. La un moment dat, acesta a fost atât de deranjat de ceea ce au surprins camerele de filmat încât a ales să nu mai privească tableta.

Pe aceeași temă

„Nu sunt niște imagini care să-mi facă plăcere. Cum și ea probabil a văzut la mine imagini care n-au fost frumoase. Mă bucur că totuși venirea mea aici nu a fost în zadar, am obținut niște răspunsuri, pentru că chiar asta îmi doream, să obțin niște răspunsuri și din partea mea, dar și din partea ei. Insula ajută să le găsim. Am aflat că lucrurile pe care le zicea ea cu iubirea aceea nu sunt reale, nu aveai cum să ai dubii după câteva zile dacă iubești o persoană și o apreciezi. Încerc să iau lucrurile bune, nu regret nicio clipă petrecută alături de ea. Mă bucur că am primit niște răspunsuri și nu am venit degeaba. Aveam dubii și înainte, chiar aveam. Ea în ultima perioadă nu și-a mai dorit să venim, dar eu aveam oarecare dubii și în privința ei, și în privința mea. Că se pot întâmpla niște lucruri și că iubirea asta spusă din gură și fără să demonstrezi…”, a zis concurentul, în ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

„O să aveți ocazia la finalul acestui test să vă reîntâlniți cu partenerele alături de care ați venit aici în Thailanda, să lămuriți ce este de lămurit. Nu mai este foarte mult până la acel moment, dar e suficient timp ca să continuați această experiență. Este o șansă pentru voi, că sunteți aici și trăiți ceea ce trăiți, cu „bune, cu rele, dar totul este benefic vouă”, a fost replica lui Radu Vâlcan.

Pe aceeași temă

„Pentru mine, relația noastră s-a sfârșit acum. Sper să fie bine, sper să nu mai aibă îndoieli, îndoielile să fie certitudini. E problema ei de aici încolo, pe mine nu mă mai interesează”, a zis Marius Moise apoi.

Au urmat imagini și pentru Bogdan Cîrlan, Iulian Clonț și Marius Budin. Și Răzvan Kovacs a avut parte de o surpriză din partea lui Radu Vâlcan atunci când acesta a anunțat că i-a pregătit niște imagini cu Ema Oprișan, chiar dacă tânărul a anunțat că s-a despărțit de ea, într-o ediție anterioară.

„Am avut o scăpare care a fost filmată”, s-a confesat tânărul la bonfire.

Stând de vorbă cu Radu Vâlcan, acesta a dezvăluit dacă regretă sau nu despărțirea de Ema Oprișan.

Recomandari A1

După ce ceremonia focului s-a încheiat, Marius Moise a părut cel mai afectat dintre toți și cu greu a putut să își ascundă supărarea.

„Nu mă mai interesa oricum nimic. E foarte periculos când iubești foarte mult, e foarte periculos”, a fost concluzia lui la final de bonfire.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Whatsapp LinkedIn
insula iubirii 2023 insula iubirii sezonul 7 insula iubirii online ispite concurenti
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Elevi care se identifică drept animale şi vin îmbrăcaţi ca vulpi şi papagali la liceele din România. "Urcă în patru labe scările"
Citește și
Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă...
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal...
Cum a răspuns Claudia Florescu de la Insula Iubirii întrebată dacă a mai vorbit cu Bogdan Cîrlan. Fata...
Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, filmat într-o ipostază neașteptată alături de fetița lui, de...
Video recomandate
Video
Citește și
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic Catine.ro
De ce Thalía continuă să o sune pe mama sa, care a decedat în urmă cu 13 ani. Mărturisirile tulburătoare ale... Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu... AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă HelloTaste.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște Antena3.ro
Compania care vrea să întreacă Tesla în Europa până în 2030. Cine e cel mai mare rival al firmei lui Elon Musk useit
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 politici de sănătate și wellness pe care le poate implementa o companie Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cum cureți rapid și ieftin încălțămintea din piele întoarsă. Este un produs pe care oricine îl are Playtech
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea Redactia.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului din frunze de piersică. Efectele asupra sănătății organismului MediCOOL
Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate HelloTaste
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar ProSport
Meteorologii au actualizat prognoza METEO. Cum va fi vremea până la finalul lunii mai Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Cele mai bune alimente pentru sarcină DeParinti
Rihanna și-a făcut apariția în public la câteva zile după ce a lipsit la Met Gala 2024. Diva a arătat uluitor... ZUTV
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă UseIT
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine Hello Taste
Ultimele știri
Cum arată sora mai mare a Alexandrei Veber. Cele două seamănă foarte mult. Ce detaliu trist s-a aflat despre semifinalistă
Cum arată soțul și cei patru copii ai Raisei de la Chefi la cuțite sezonul 13. Concurenta se mândrește cu o familie superbă
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au primit mesaje emoționante de la apropiați. Ce s-a aflat despre ei
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Irina Fodor a avut o apariție de senzație! Ce rochie demnă de Hollywood a purtat
Patru oi au fost înscrise la școală pentru ca instituția să nu se închidă. Cazul de necrezut a avut loc în Franța
Leguma din România pe care fermierii o aruncă la gunoi, deși e sănătate curată. Producătorii nu au cui să o vândă
Are deja 7 copii și 17 nepoți, însă se pregătește să devină mamă cu un bărbat cu 37 de ani mai tânăr decât ea
Lavinia Pîrva, primele declarația despre situația dintre ea și Ștefan Bănică, după zvonurile că ar divorța Ce a ținut să precizeze
(P) Top 6 tipuri de jachete damă pe care trebuie să le ai primăvara asta
Mega Image retrage de la vânzare un nou produs. Alimentul ar putea fi contaminat cu un pesticid periculos
Mai multe