Antena

Oana Monea a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu ispita de la Insula Iubirii: „Organismul meu cedează”

Oana Monea și-a îngijorat fanii publicând o fotografie de pe patul de spital. Ispita de la Isnula Iubirii sezonul 7 a explicat cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 03 August 2023, 12:13 | Actualizat: Joi, 03 August 2023, 12:41
Galerie de imagini
Oana Monea a povestit că s-a simțit rău în ultima perioadă și că a avut nevoie de o perfuzie
Antena 1 & Instagram

Ispita Oana Monea trece printr-o perioadă dificilă din punctul de vedere al sănătății. În ultimele zile s-a simțit rău din cauza oboselii și a decis să urmeze un tratament care, spune ea, i-a dat organismul peste cap. „Am câteva multe zile de când nu prea mă simt bine și încerc să mă forțez în timpul muncii să ronțăi un biscuite, dar nu prea reușesc și tocmai de asta o să merg să-mi fac o perfuzie pentru că mă simt slăbită. Am făcut un tratament cu antobiotic și acesta mi-a făcut rău”, a spus Oana Monea înainte de a merge la spital.

Imaginea cu Oana Monea care i-a îngrijorat pe fani. De ce a ajuns la spital ispita de la insula Iubirii

Frumoasa ispită de la Insul Iubirii a publicat o imagine cu mâna ei și o perfuzie, iar fanii i-au trimis o mulțime de mesaje, prin care și-au exprimat îngrijorarea. După ce a plecat de la spital Oana Monea a revenit cu un mesaj pentru fani, unde le-a explicat ce s-a întâmplat cu ea. Blonda le-a spus fanilor că munca de la salon a epuizat-o.

Pe aceeași temă

„Sunt bine, doar că uneori munca mă epuizează și atunci când mai este vorba și de un tratament, organismul meu cedează. Nu îmi plac pastilele, nu îmi place să fac niciun fel de tratament și asta pentru că organismul meu respinge orice înseamnă pastilă. Asta s-a întâmplat și când a trebuit să fac acest tratament pentru antibiotic și tot organismul meu s-a dat peste cap... ceva rău, iar de atunci eu nu pot să-mi mai revin, dar asta nu înseamnă că nu îmi fac treburile zilnice la fel de bine”, a mărturisit ea pe InstaStory.

Pe aceeași temă

În vârstă de 33 de ani, Oana Monea a reușit să-și construiască propria afacere, un salon de înfrumusețare exclusiv feminin, unde oferă servicii, dar și cursuri specializate în domeniu pentru tinerele care vor să învețe meserie. Totodată deține și un magazin online, spune ea.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

Recomandari A1

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Whatsapp LinkedIn
insula iubirii 2023 ispite oana monea
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
Videoclipul zilei
Citește și
Insula Iubirii, sezon 7. Claudia Florescu, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul. Cum s-a...
Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă...
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal...
Cum a răspuns Claudia Florescu de la Insula Iubirii întrebată dacă a mai vorbit cu Bogdan Cîrlan. Fata...
Video recomandate
Video
Citește și
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers Catine.ro
Primele imagini de la nunta Dilettei Leotta cu Loris Karius. Cum a arătat rochia de mireasă și ce rol a avut... Happy Channel
Soția bărbatului ucis în accidentul comis de Mario Iorgulescu va merge la CEDO: „Nu mă las bătută. Mai bine... Libertatea.ro
Cât au ajuns să coste un șezlong, o limonadă, o cafea și un covrig pe plajă, în Constanța Ziare.com
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni AntenaSport
Fanii au felicitat-o în număr impresionant! Anunțul special făcut de Andreea Bănică după 16 ani de... Elle
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit... Spynews.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“ BZI
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Spumă de căpșuni cu albușuri. Un desert simplu și savuros, gata în 10 minute HelloTaste.ro
Ce compensații trebuie să primească angajații care lucrează de Rusalii. Amenzi de până la 10.000 de lei pentru... Antena3.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la... useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Evaluare Națională 2024: Ce subiecte au primit elevii la limba și literatura română și cum trebuiau rezolvate Wall-Street
Misha, primele declarații după zvonurile legate de împăcarea cu Connect-R: Ca să clarific toate aspectele... Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională Redactia.ro
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au avut de caracterizat un personaj din Cireșarii Observator
Xilitolul, un îndulcitor foarte popular, poate crește riscul de infarct și atac cerebral MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Meteorologii Accuweather anunță o lună iulie fără PRECEDENT în România. Țara fierbe, la propriu! Temperaturi... Gandul
Pepe a spus adevărul despre banii încasaţi la nunta cu Yasmine. Ce a găsit în plicuri CanCan
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament DeParinti
Taylor Swift l-a adus pe Travis Kelce pe scenă în timpul concertului de pe stadionul Wembley. Cei doi și-au... ZUTV
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al... UseIT
Chec guguluf cu mascarpone și zmeură, glazurat cu lămâie Hello Taste