Antena

Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Doina Teodoru, glume acide fără mult efort. Andreea Bălan a fugit înainte să deschidă gura

Actrița a îmbrăcat costumul de felină și s-a simțit în elementul ei pe scena de roast: „Parcă nu face niciun efort.” Câștigătoarea celui de-al treilea sezon iUmor a venit să îi dea în vileag pe foștii colegi de la America Expres. Hai să asculți cum i-a luat la roast pe cei doi jurați!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 14 Mai 2023, 21:11 | Actualizat: Duminica, 14 Mai 2023, 21:12
Galerie de imagini
Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Doina Teodoru, glume acide fără mult efort. Andreea Bălan a fugit înainte să deschidă gura
Antena 1

Replicile „răutăcioase” ale Doinei Teodoru au început încă din culise, acolo unde actrița l-a luat în vizor pe Magicianul Robert Tudor: „Măcar așa notezi și tu replicile bune!”

Întrebată pentru cine a venit să facă roast, iubita lui Cătălin Scărlătescu a oferit următorul răspuns: „Pentru Bordea și Cortea și nu numai! Da! Am fost colegi la America Express. Mi-ar fi plăcut și în teatru, dar n-a fost să fie.”

Pe aceeași temă

Doina Teodoru, cel mai bun număr de roast din Gala specială iUmor, sezonul 14: „În locul lui Scărlătescu te vindeam!”

Însoțită de Șerban Copoț și Dan Badea pe drumul roast-ului, Doina Teodoru a pășit pe scena iUmor, iar jurații au avut numai vorbe bune la adresa ei.

„Doina Teodoru, o ființă ireproșabilă! Mi-a plăcut foarte mult și în America Express!“, a exclamat Delia, iar Cheloo a declarat: „Sociabilă, îmi place, m-am obișnuit cu Doina Teodoru după atâtea sezoane.”

„Nu credeam că o să mai ajung vreodată aici. Când am ajuns în Mexic, mi s-a părut cea mai priculoasă experiență din viața mea. De fapt, oriunde ești cu Bordea și Cortea e periculos, pentru că ăștia atrag oameni mereu... mă rog, mai puțin la spectacole.”, a început Doina Teodoru pe scena iUmor, sezonul 14.

Ulterior, Doina Teodoru a pregătit un material acid la adresa foștilor colegi de la America Express, strecurând, pe alocuri, și alte nume mari din showbizul românesc:

„Să vă explic! Bordea are ceva sfânt în el. A zis, la un moment dat, că nu se mai întoarce la Capatos și avea dreptate, pentru că s-a întâmplat o minune! S-a ridicat de pe canapea și efectiv a mers. Când a ajuns la America Express, oamenii au avut o surpriză fantastică, descoperind și că vorbește.”

„Și cine știe ce s-ar mai fi întâmplat dacă nu ar fi apărut Cortea în calea lui. Însă, știți cum se spune... Orice obstacol e făcut să fie dat la o parte. Vreau să vă dezvălui câteva lucruri pe care acești uriași comici le țin departe de oameni. De exemplu, Cătălin este un tip foarte sensibil, cu un chip de dur, dar când mă atinge, mă face să mă simt femeie și... aici mă refer la Cătălin Scărlătescu!”, replică care a stârnit aplauzele publicului, apoi a continuat:

„Despre Bordea, nu știu exact dacă este sensibil sau nu (...) El a trecut pe la școală doar pentru că asta era ruta autobuzului său în drum spre cârciumă. Apropo de autobuz, aș vrea să amintesc despre un moment destul de trist din viața lui. A jucat, cândva, în serialul <<Fete cu lipici>>. Asta l-a și recomandat pentru emisiunea lui Capatos, unde apăreau fete care doar lipici aveau pe ele!”

Recomandari A1

„(...) Bordea este un tip care are succes și în afaceri, asta pentru că nu lasă nimic la întâmplare, în afară de cariera lui. (...) Probabil așteptați să zic ceva și despre Cortea. Așa cum și el așteaptă să se spună ceva despre el de vreo 20 de ani încoace. Nelu este un actor, a jucat pe cele mai mari scene din România și vorbim aici despre Nelu Curcă din serialul <<La Bloc>>. (...) Cum să te urci tu pe scenă, când abia poți să cobori?”, replică care a durut!

„(...) Aș vrea să vă împărtășesc despre experiența mea la America Express și cu alte personalități, cum ar fi Puya. E foarte greu să faci hip-hop în haine croșetate de nevastă-ta. Despre Buta și Joaquin am numai vorbe de laudă. Poate nu vor ajunge în Rai!”, glumă care a sârnit rumoare în platoul iUmor.

„Însă, favoriții mei au fost de la început Bordea și Cortea, pentru că ei au ceva ce Cheloo n-a avut niciodată, nici măcar cu el însuși și anume, chimie. Delia s-a cam panicat când a văzut că vine Cortea în juriu, pentru că la cabine vine mâncare doar pentru patru persoane și abia îi ajunge lui Nelu...”, a fost o parte din materialul acid al Doinei Teodoru pe scena iUmor, sezonul 14.

„Nu ne plac nouă roast-urile, dar Doina a făcut o treabă excelentă!”, a spus Nelu Cortea la testimoniale.

„Cel mai bun număr al zilei! Doina Teodoru a fost călăul șef.”, a spus și Cheloo.

Pe aceeași temă

Nume mari urcă pe scena umorului la Gala de roast de duminică

Cel de-al doisprezecelea episod iUmor va fi reprezentat de o gală specială de roast, cu dedicație pentru prezentatorii și jurații show-ului, însă și pentru magicianul Robert Tudor. Andreea Bălan, Olivia Păunescu și Doina Teodoru se numără printre vedetele Antenei 1 care au acceptat provocarea de a-i lua la roast, iar fiecare s-a pregătit temeinic pentru cei șapte reprezentanți ai terapiei prin comedie din sezonul 14.

Glumele acide făcute, dar și reacțiile pe care Șerban Copoț, Dan Badea, magicianul Robert Tudor, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Cheloo le-au avut, telespectatorii le pot afla duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Whatsapp LinkedIn
iumor sezonul 14 iumor delia cătălin bordea nelu cortea cheloo iumor 2023
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele ore sunt critice
Citește și
iRoast, 18 iunie 2023. Șerban Georgevici, în pielea lui Dan Petrescu, moment de roast despre zilele lui...
iRoast, 18 iunie 2023. Angel Popescu, în pielea lui Mitică Dragomir, glume acide la adresa fotbalului "de...
iRoast, 18 iunie 2023. Angel Popescu l-a impersonat pe Mitică Dragomir: „Dacă se lua mită în fotbal,...
iRoast, 18 iunie 2023. George Tănase a intrat în pielea lui Marius Șumudică și a luat la roast noua...
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Cea mai puternică furtună solară din ultimele decenii. Aurora boreală, vizibilă în România Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac... AntenaSport
ADEVĂRATUL motiv pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India. Dezvăluirea făcută abia acum de actriță: „A... Elle
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni HelloTaste.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate... Antena3.ro
Microsoft a lansat un program AI de spionaj. Va fi folosit de serviciile secrete useit
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Două stațiuni turistice, vizitate și de români, spun NU consumului de alcool pe plajă Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Trei zodii care vor avea parte de succes la locul de muncă. Vor fi în centrul atenției până la finalul lunii mai Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele... Observator
5 suplimente care afectează rinichii MediCOOL
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Zodiile cu NOROC uriaș în vara anului 2024. Nimic nu va fi imposibil! Gandul
Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva fostului fotbalist, la 2 luni de când cei doi au... CanCan
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise DeParinti
50 Cent și-a dat în judecată fosta iubită pentru defăimare, după ce aceasta l-a acuzat public de abuz și... ZUTV
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive UseIT
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella și Barbara au câștigat gala cu numărul 13, în rolul lui Michael Jackson
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Ilona și Florin s-au transformat în Miley Cyrus cu piesa Flowers de la premiile Grammy
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Zarug și Eliza, transformarea inedită în Ya Mustafa. Cum au cântat în indiană
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Emi și Cuza, moment electric cu piesa Dragostea din tei, în rolurile trupei Feurschwanz
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment greu de egalat în rolul lui Michael Jackson
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Britney Spears și au dansat în latex roșu. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Paula și Romică, momentul plin de detalii, cu piesa „That's amore” de la Dean Martin și Lewis
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținute de senzație în această gală de vis. Cum au arătat acestea
Mireasa, sezon 7. Cum au apărut Antonio și Maria în online, după ce s-a spus pe grupuri că s-ar fi despărțit
Mihai Leu, transferat de urgență la un spital din Capitală: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”. În ce stare e campionul
Mai multe