Reteta: Rosii cherry umplute cu branza de capra
Daca iesi la un picnic cu prietenii si nu stii ce bunatati sa iei de mancare, in afara de obisnuitele sanvisuri, Martha Stewart iti propune o reteta simpla si gustoasa de rosii umplute cu branza.
Publicat: Marti, 23 August 2011, 00:00 | Actualizat: Vineri, 05 Martie 2021, 17:48Ingrediente:
- un kilogram de rosii cherry;
- o lingura si jumatate de ulei de masline extra-virgin;
- 100 de grame de branza de capra;
- o lingurita maghiran sau oregano proaspat;
- sare mare si piper.
Preparare:
Incalzeste cuptorul. Intr-un vas de ceramica pune rosiile cu codita in sus, pe o foaie de copt unsa cu ulei. Tine la cuptor pana se coc putin si le plezneste coaja. Intr-un bol mic amesteca branza de capra cu verdeata, sare si piper. Taie cate un capacel de la fiecare rosie si umple-le cu branza aromata. Pofta buna!
Foto: cookingwithpatty.com