Desert delicios: Reteta Fursecuri de Craciun
Acest tip de fursecuri sunt numai bune pentru a indulci masa festiva.
Publicat: Miercuri, 21 Decembrie 2011, 00:00 | Actualizat: Vineri, 05 Februarie 2021, 11:23- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru Reteta Fursecuri de Craciun:
1 pachet de unt
jumatate pahar cu zahar pudra
2 galbenusuri de ou
2 linguri de smantana
3 pahare de faina
1 plic zahar vanilat
esenta de vanilie
Mod de preparare pentru reteta Fursecuri de Craciun:
1. Se amesteca faina, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga untul moale taiat cubulete, galbenusurile de ou si smantana. Se amesteca bine cu mixerul, pana ce aluatul incepe sa se intareasca.
2. Se da aluatul la frigide o jumatate de ora.
3. Scoateti aluatul din frigider si intindeti o foaie goasa de 3-5 mm si apoi taiati aluatul cu forme diverse.
4. Se pun fursecurile in tava, acoperita mai intai cu o hartie de copt.
5. Se coc la foc potrivit cam 15 minute.
Pofta buna!
Citeste mai multe retete interesante pe Good Food!