Gustare usoara: Rețeta Varza de Bruxelles cu susan si ceapa verde
In 15 minute va puteti prepara o gustare delicioasa: varza de Bruxelles cu susan si ceapa verde. Pofta buna!
Publicat: Marti, 24 Aprilie 2012, 00:00 | Actualizat: Joi, 17 Decembrie 2020, 19:46Ingrediente pentru rețeta Varza de Bruxelles cu susan si ceapa verde:
1 lingura ulei de susan
1 radacina de ghimbir de marimea unui deget, taiat in felii subtiri
300g varza de Bruxelles, taiate in jumatate
250g de germeni de fasole
1 legatura mica de ceapa verde, tocata pe diagonala
1 lingura de miere lichida
2 linguri sos de soia, plus extra pentru servit
1 lingura seminte de susan
Mod de preparare pentru rețeta Varza de Bruxelles cu susan si ceapa verde:
1. Se incinge ulei intr-un wok sau intr-o tigaie mare. Se prajesc ghimbirul si varza de Bruxelles, amestecand, timp de 5-6 minute, pana cand se rumenesc usor. Se adauga cateva linguri de apa in timp ce se prajesc, daca este cazul, pentru a nu se lipi.
2. Se adauga germenii de fasole, ceapa verde, mierea si sosul de soia, apoi se prajesc amestecand incontinuu timp de un minut. Se presara semintele de susan si se serveste imediat cu sos de soia, dupa preferinta.
Poftă bună!
Sursa: Good Food