Reteta inedita: Piept de pui cu nuca de cocos
Dupa un decembrie in care v-ati infruptat din sarmale, caltabos, lebar, fripturi grele si prajituri pline de calorii, a venit si vremea sa va rasfatati cu ceva special, usor si exotic.
Publicat: Vineri, 13 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Marti, 02 Februarie 2021, 19:23Ingrediente pentru reteta Piept de pui cu nuca de cocos:
- 1 kg piept de pui
- 3 cepe rosii
- 3 rosii mari
- 3 catei de usturoi
- 100 grame nuca de cocos
- curry, chilli
Mod de preparare pentru reteta Piept de pui cu nuca de cocos:
1. Pieptul de pui se taie bucatele mici si se caleste intr-o tigaie. In acest timp, taiati ceapa, rosiile si usturoul si puneti-le intr-o alta tigaie, in care ati pus 3 linguri de ulei vegetal.
2. Dupa ce legumele s-au facut bine, adaugati nuca de cocos si condimentele si mai lasati 5 minute sa se imbine aromele.
3. Puneti puiul intr-o farfurie, peste care sa turnati sosul si serviti cu orez si cimbru.
Pofta buna!
Foto: bbcgoodfood.com