Reteta: Paste cu sos de rosii si usturoi
Pastele sunt foarte usor de gatit, mergand cu absolut orice ingredient pe care il gasesti in frigider. Noi avem o reteta simpla, care se poate face in maximum 15 minute, fara pic de efort.
Publicat: Joi, 12 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Marti, 02 Februarie 2021, 23:26Ingrediente pentru reteta Paste cu sos de rosii si usturoi:
400g paste
5 rosii mari
4 catei de usturoi
oregano
cimbru
parmezan
ulei de nuci (optional)
Mod de preparare pentru reteta Paste cu sos de rosii si usturoi:
1. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiati usturoiul marunt si puneti-l in tigaie, in doua linguri de ulei de masline.
2. Dupa ce s-a rumenit putin, puneti si rosiile taiate cubulete si lasati-le pana cand se formeaza un sos. Lasati la foc mic si apoi adaugati condimentele si, daca doriti, o loingura de ulei de nuca, pentru un gust deosebit.
Se serveste cu parmezan.
Pofta buna!
Foto: bbc.co.uk