Reteta: Pui la cuptor cu rozmarin
Puiul la cuptor este sanatos si poate fi foarte gustos cu ajutorul condimentelor potrivite. Avand putine calorii, puiul poate fi consumat cu o garnitura de legume gratinate sau puse la cuptor, in aceeasi tava cu puiul.
Publicat: Joi, 19 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Sambata, 05 Decembrie 2020, 18:01- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru rețeta Pui la cuptor cu rozmarin:
- un pui de 2 kilograme
- 3 lingurite de rozmarin
- legume de pus la cuptor
(cartofi, morcov, broccoli, conopida, etc)
Mod de preparare pentru rețeta Pui la cuptor cu rozmarin:
1. Puiul intreg se pune intr-o tava de cuptor si se stropeste cu putin ulei de masline, peste care se presara rozmarinul.
2. In aceeasi tava se adauga si legumele taiate cubulete si se lasa la cuptor pana se rumeneste puiul.
3. Pentru un gust si mai bun, frecati puiul cu 4 catei de usturoi, inainte sa il bagati la cuptor.
Pofta buna!
Foto: simple-chicken-recipes.com