Reteta zilei: Oua coapte cu spanac si rosii
Ouale sunt la fel de delicioase si dimineata, dupa-amiaza sau seara. Prepararea acestei retete nu dureaza mai mult de 20 de minute. Pofta buna!
Publicat: Duminica, 04 Martie 2012, 00:00 | Actualizat: Duminica, 17 Ianuarie 2021, 19:37- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente pentru reteta Oua coapte cu spanac si rosii:
100g de spanac
400g de rosii taiate, din conserva
1 lingurita fulgi de chilli
4 oua
Mod de preparare pentru reteta Oua coapte cu spanac si rosii:
1. Se incalzeste cuptorul la 200°C/gaz 6. Se pune spanacul intr-o strecuratoare, apoi se toarna un ibric de apa fiarta pana se inmoaie frunzele. Se scurge excesul de apa si se imparte spanacul in patru vase termorezistente.
2. Se amesteca rosiile cu fulgii de chilli, se asezoneaza, apoi se adauga peste spanac. Se face o adancitura in mijlocul fiecarei portii de spanac si se sparge acolo cate un ou. Se coace 12-15 minute sau pana cand ouale sunt gata, pe gustul tau. Se pot servi cu paine prajita.
Poftă bună!
Foto: Good Food