Antena

Horoscop octombrie 2021. Ce au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni și care sunt cele 3 zodii favorizate

Conform horoscopului lunii octombrie 2021, urmează o perioadă fructuoasă pentru mai multe zodii. Luna va tranzita trei semne zodiacale și va aduce forță și energie în următoarele patru săptămâni. Află de pe a1.ro ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte.

Publicat: Marti, 14 Septembrie 2021, 18:29 | Actualizat: Joi, 16 Septembrie 2021, 12:33
Conform horoscopului lunii octombrie 2021, urmează o perioadă fructuoasă pentru mai multe zodii. Luna va tranzita trei semne zodiacale și va aduce forță și energie în următoarele patru săptămâni
Shutterstock.com

Conform horoscopului pentru octombrie 2021, cele mai influențate semne zodiacale vor fi următoarele: Fecioara, Capricorn și Taur. Luna le va tranzita alternativ și influența ei se va resimți pe tot parcursul lunii.

Pe aceeași temă

În prima jumătate a lunii octombrie 2021, toți nativii vor resimți oboseală generală. Iată ce au pregătit astrele pentru această perioadă:

Horoscop octombrie 2021 Berbec

În plan sentimental, lucrurile merg pe dos, așa că ești în căutarea unor soluții. S-ar putea ca acest drum să te ducă spre descoperirea unei trădări. Lasă astrele să-și facă treaba, privește înainte. Nu este momentul potrivit pentru a începe noi proiecte.

În jurul datei de 23 octombrie 2021, primești o sumă de bani care te va ajuta să te pui pe picioare. După această dată, în viața amoroasă apar iar probleme, însă la job totul merge ca pe roate.

Horoscop octombrie 2021 Taur

Octombrie începe fără probleme și, deși nativii Taur nu sunt avantajați în octombrie 2021, la nivel general se simte o evoluție plăcută. Din a treia săptămână, vei primi vești noi, însă este important să ai răbdare și să nu pui în față răul dacă ți se va cere să iei o decizie importantă.

Relațiile conjugale vor fi influențate de diferențele de opinie dintre parteneri. Nu ar trebui să permiți ca lucrurile să scape de sub control.

După data de 25 ale lunii, persoanele singure ar trebui să fie mai încrezătoare și să depună eforturi pentru a-și găsi dragostea. Indicat este să lași lucrurile să meargă de la sine și să nu iei decizii decât atunci când este necesar.

Horoscop octombrie 2021 Gemeni

Indicat este să fii prompt în acțiunile tale. Nu ai timp de pierdut, în caz contrar vei omite din vedere multe lucruri. Există tendința de a ignora interacțiunile cu persoanele de sex opus, iar asta nu vine cu nimic bun, mai ales dacă ești singur/ă.

Recomandari A1

Este important să nu lași lucrurile să degenereze pentru că asta poate duce la eșecuri pe toate planurile.

Relațiile de dragoste se îmbunătățesc din a doua săptămână. Ultimele șapte zile din luna octombrie 2021 sunt ideale pentru a da startul noilor proiecte.

Horoscop octombrie 2021 Rac

Proiectele tale vor avea succes dacă te vei ocupa îndeaproape de ele. Nu trebuie să te lași descurajat/ă de obstacolele cu care te confrunți. Indicat este să-ți analizezi viitoarele acțiuni. Sugestiile membrilor familiei s-ar putea să te ajute.

În octombrie vei fi mai îndrăzneț/ă și vei comunica mai bine cu cei din jur. Asta te va face să pui baza unor noi prietenii, care se pot transforma și în ceva romantic.

Abia după data de 18 octombrie, vei observa că ești mult mai deschis față de ceilalți și vei spune lucrurile pe nume. Aștepți de multă vreme să zici tot ce ai pe suflet.

Horoscop octombrie 2021 Leu

Relația cu partenerul de viață va fi fabuloasă dacă reușești să faci câteva compromisuri. După a doua săptămână a lunii octombrie, vei reuși cu ușurință să rezolvi toate problemele care se ivesc.

Din a treia săptămână o să scapi, pe rând, de neplăcerile de la locul de muncă și astrele favorizează o schimbare în carieră. În familie totul va decurge ca pe roate, datorită alinierii planetare, care aduce multă armonie în căminul tău.

Horoscop octombrie 2021 Fecioară

Indicat este să ceri ajutorul celor dragi dacă simți că problemele te sufocă. Vei avea curajul, mai târziu, să te descurci singur/ă, însă nu este cazul să te epuizezi.

În plan amoros, totul va merge bine, iar acest lucru va contribui mult la dispoziția ta. Luna aceasta accentul se pune pe afacerile de familie, iar momentul este ideal pentru a începe noi proiecte alături de cei dragi.

Atenție, însă, ai tendința de a fi nesăbuit/ă și a lua decizii care te vor afecta pe termen lung. Dacă este necesar, ar trebui să urmezi sugestiile primite din partea familiei.

Horoscop octombrie 2021 Balanță

Atitudinea ta neprietenoasă poate să-ți pună piedici serioase. Nu este cazul să te împiedici de lucrurile mărunte dacă vrei să ai succes. Vor exista o mulțime de oportunități bune și vei primi aprecieri din partea tuturor.

Situația va deveni furtunoasă pe ultima sută de metri, adică în ultima săptămână a lunii. Vor apărea probleme și nu vei reuși să avansezi în carieră, aspect la care visezi de mult. Aceste lucruri trebuie tratate cu tact.

Horoscop octombrie 2021 Scorpion

Luna octombrie aduce multe oportunități pentru nativii Scorpion, mai ales în plan sentimental. Vei avea succes dacă reușești să-ți lași personalitatea liberă și neînfricată să facă toată munca.

Până la jumătatea lunii, sentimentele tale pentru persoana dragă vor atinge apogeul. Din păcate, octombrie nu se încheie triumfător pentru că își fac apariția conflictele și amânările. Din fericire, în plan sentimental o să poți avansa.

Horoscop octombrie 2021 Săgetător

Este indicat ca-n următoarele săptămâni să te concentrezi pe relațiile de prietenie și cea amoroasă. Cea din urmă va beneficia de un impuls datorită influențelor Lunii după finalul primelor șapte zile din septembrie.

Pot apărea schimbări în carieră, care nu sunt, din păcate, cele pe care le așteptai.

Din punct de vedere al sănătății, configurațiile astrale sunt foarte benefice și acest lucru va preveni orice afecțiune gravă. Bolile cronite vor fi suprimate, însă mici probleme de sănătate tot vor apărea.

Horoscop octombrie 2021 Capricorn

Luna octombrie va fi una plăcută pentru nativii Capricorn. Multe uși ți se vor deschide și următoarele săptămâni vor avea o magie aparte.

În ceea ce privește sentimentele, acestea vor deveni mai pasionale și dominante. Multe lucruri pot fi realizate căci al șaselea simț al tău este foarte puternic în perioada următoare.

Previziunile astrologice nu anunță armonie în familie. Relația cu membrii mai în vârstă va fi instabilă și va fi nevoie să faci eforturi serioase pentru a restabili pacea în cămin.

Horoscop octombrie 2021 Vărsător

Vei putea realiza tot ce-ți propui datorită devotamentului tău unic. Emoțiile pot fi copleșitoare, iar în materie de dragoste ai tendința de a-ți atinge obiectivele fără pic de efort.

Previziunile astrologice nu sunt de bun augur pentru tot ce implică familia. Vor exista conflicte care vor destabiliza armonia. Neînțelegerile cu membrii mai în vârstă nu vor lipsi. De asemenea, cheltuielile vor crește.

Horoscop octombrie 2021 Pești

Indicat este să te concentrezi asupra obiectivelor și să analizezi atent înainte de a lua orice decizie. Nu trebuie să-i uiți nici pe cei dragi, care au nevoie de ajutorul și atenția ta.

Luna octombrie va fi una plină de imaginație pentru nativii Pești. Din păcate, spre finalul săptămânii vor apărea tensiuni în relația cu familia. Cheltuielile vor crește și este indicat să faci economii.

Spre finalul lunii, vei observa că ești mult mai stăpân/ă pe situație.

Whatsapp LinkedIn
horoscop lunar zodiac previziuni astrologice
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
Citește și
Horoscop luna februarie 2024. Schimbări pozitive pentru mai multe zodii. Descoperă previziunile...
Horoscop 17 octombrie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Horoscop luna martie. O lună a schimbărilor cu tranzite importante. Cum ne va afecta Saturn în Pești
Horoscopul lunii iulie 2022 pentru fiecare zodie. Află totul despre bani, dragoste, sănătate și carieră
Video recomandate
Video
Citește și
Pască fără zahăr cu foarte puține calorii pe porție. Rețeta nu conține făină Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște Hello Taste
Ultimele știri
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America și cum se simte după ce a avut probleme grave de sănătate. Ce spune despre soțul american
Micuțul Tiago îi seamănă leit tatălui său, Dani Oțil. Schimbarea adorabilă de look care l-a făcut pe Tiago să atragă privirile
Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis
Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii s-a apucat de cântat. Cum sună prima lui piesă și care a fost reacția fanilor
Razvan Kovacs și Hamude, întâlnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul întâlnirii
Rezultate Loto azi, 28 aprilie 2024. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima au câștigat gala cu numărul 11. Cât de fericiți au fost când au aflat
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Emi și Cuza se transformă în Fiona și Shrek, într-o transformare totală cu costume de vis
Mai multe