Antena

Horoscop săptămânal 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. Vești bune despre bani, trei zodii primesc șanse mari în carieră

Horoscop săptămânal 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea, călătoriile, nivelul educațional pe care il poti utiliza la locul de munca. Horoscopul săptămânal aduce vești despre bani, trei zodii primesc șanse mari în carieră din partea astrelor.

Publicat: Duminica, 29 Noiembrie 2020, 15:50 | Actualizat: Duminica, 29 Noiembrie 2020, 16:12
Galerie de imagini
Horoscop săptămânal 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. Vești bune despre bani, trei zodii primesc șanse mari în carieră
Profimedia

Horoscop săptămânal 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Berbec

Săptămâna debutează cu multă forfotă în plan partenerial. Se vor relua situații și discuții, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Se recomandă prudență, deoarece plutesc multe tensiuni în aer și nici tu, nici ceilalți nu veți renunța la opiniile, doleanțele sau nevoile personale sau profesionale. De asemenea se pot desface contracte sau anula căsătorii.

Taur

Luni si marti este multa agitatie în plan profesional. Apar responsabilitati noi care iti vor aduce beneficii ceva mai tarziu. Un prieten sau un protector iti poate da sfaturi bune vizavi de locul tau de munca sau de domeniul profesional in care lucrezi. Tine cont de informatiile colaterale si indeplineste-ti sarcinile de lucru cat mai bine si la timp. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului respirator, dar si pe ficat.

Gemeni

Ar fi bine sa-ti canalizezi eforturile catre locul de munca. Se petrec multe schimbari, mai mult sau mai putin la vedere, de aceea fii prudent si prezent la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si foarte usor se pot deteriora iremediabil. Activitatile tale profesionale actuale sunt rezultatul unora trecute care nu au fost finalizate corect si la timp.

Rac

Saptamana iti poate aduce evenimente interesante in relațiile familiale, în relatiile amoroase si in cele cu copiii. Ar fi bine sa stabilesti anumite limite vizavi de cerintele pe care ti le adreseaza cei dragi, altfel risti sa ramai atat fara energie vitala, cat si fara resurse materiale. Pe de alta parte, nevoile tale sentimentale sunt mari si in continua schimbare. Ceea ce iti ofera persoanele existente acum in preajma ta este departe de ceea ce iti doresti tu.

Leu

Debutul saptamanii iti aduce multe dialoguri cu cei apropiati, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Intr-un anume fel, gandirea ta este focalizata deocamdata pe felul în care să-ți folosești creativitatea și să obții venituri bune din ea. De aici si felul in care vorbesti are legatura cu aspectele materiale ale vietii cotidiene.

Fecioara

Recomandari A1

Aspectele financiare care te preocupa la inceputul saptamanii au legatura cu sfera parteneriala. Din colaborarile in care esti implicat poti primi o suma de bani considerabila sau favoruri importante pe termen lung. Miercuri si Joi se intrezaresc dialoguri si inalniri importante cu neamurile si prietenii apropiati. Gandirea si comunicarea iti sunt ingreunate, de aceea fii prudent si asculta mai mult, dar vorbeste direct si la obiect.

Balanță

Primele doua zile ale saptamanii iti ofera energie benefica pentru a-ti reorganiza planurile de viitor, pentru a-ti stabili prioritatile si pentru a-ti face ordine in relatii. Chiar daca, starile tale de spirit fluctueaza, cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Vei primi vesti importante legate de veniturile tale obtinute din munca desfasurata la un serviciu.

Scorpion

Discretia care te invaluie in primele zile ale saptamanii te fereste de provocarile celorlalti. Sunt momente bune pentru a-ti regandi personalitatea, modul de relationare cu cei din jur, dar si pentru a te rasfata cu plimbari in aer liber, cu o dieta de sezon si cu ceva mai mult somn. La mijlocul saptamanii, energia vitala se amplifica si vei reusi sa-ti rezolvi atat chestiunile profesionale ramase restante, cat si treburile personale de acasa.

Săgetator

La inceputul saptamanii esti dornic sa te sfatuiesti cu prietenii si protectorii. Implicarea in proiecte de anvergura alaturi de oameni care au aceleasi vise si idealuri ca tine iti ofera posibilitati deosebite de dezvoltare personala, dar si satisfactia lucrului bine facut si de folos si altora. Dozeaza-ti eforturile si elanul deoarece risti sa-ti neglijezi relatiile cu cei apropiati. Intre 6 si 8 Noiembrie este nevoie sa te odihnesti mai mult.

Capricorn

Multa forfota in relatiile socio-profesionale, atat la nivel de comunicare, cat si faptic. Intalnirile, dialogurile, activitatile desfasurate cu șefii sau colegii iti vor aduce informatii importante pentru propria ta dezvoltare personala si profesionala. Poate fi nevoie sa-ti modelezi gandirea si felul in care vorbesti. Este o perioada in care ti se arata adavarata fata a relatiilor cu prietenii. Astfel ar fi bine sa te debarasezi fara rezerve de persoanele inoportune si sa te deschizi din toata inima catre altele noi.

Vărsător

Sfera profesionala este animata din plin. Se intrezaresc sedinte cu sefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit sa le iei in ceea ce priveste activitatea ta din cadrul unui loc de munca. Traversam o perioada in care ti se deschid noi culoare profesionale, existand posibilitatea sa-ti schimbi total profesia si conditiile de munca.

Pești

Daca in prima jumatate a saptamanii esti preocupat mai mult cu aspectele mateiale ale vietii, in a doua jumatate sufletul tau va cauta oameni rafinati, cu o pregatire speciala in domeniile spirituale. Sun momente bune pentru a-ti schimba viziunea asupra vietii si pentru a-ti crea noi legaturi cu ierarhiile divine. Minunat este ca suportul astral de care beneficiezi iti ofera suficiente resurse, atat pentru a-ti modela personalitatea, gandirea, cat si pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Pe de alta parte, daca esti implicat intr-un program de instruire sunt posibile altercatii cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu.

Whatsapp LinkedIn
horoscop horoscop saptamanal horoscop noiembrie horoscop decembrie
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Citește și
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Horoscop zilnic 3 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Super Neatza, 2 mai 2024. Horoscopul zilei cu Adina Moraru: Racii și-ar putea revizui relația cu partenerul
Horoscop zilnic 2 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024 Catine.ro
Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural HelloTaste.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea... Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Macron atenționează: Trupe din vest ar putea intra în Ucraina dacă rușii rup linia frontului Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Test de atenţie. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi? Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care... Observator
Ce este poliartrita reumatoidă. Metode de tratament împotriva acestei afecțiuni cronice MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți DeParinti
Britney Spears și-a șters din nou Instagramul. Artista a postat un mesaj dur pentru părinții ei cu doar 24 de ore... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Rețetă de cozonac tradițional. Cum faci cei mai gustoși și mai pufoși cozonaci Hello Taste
Ultimele știri
Mireasa, sezon 5. Ce mai face Yana, fosta iubită a lui Andrei. Ce fostă concurentă i-a fost alături la aniversarea de 25 de ani
Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”
Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul
Cum sună vocea live a Iuliei Vântur, în concert. Vedeta a cântat în indiană pe scenă, dar și o piesă de la Dua Lipa. Cum a sunat
Mai multe