Antena

Mireasa sezon 10, 4 octombrie 2024. Daiana, în lacrimi. Ce i-a spus Laura în încercarea de a o consola. Alexandru a intervenit

Daiana a fost tristă și a plâns, precizând că nu poate trece ușor peste despărțirea de Alexandru. În gala de pe 4 octombrie 2024 au fost difuzate imagini cu momentele de tristețe ale tinerei.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 14:31 | Actualizat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 14:59
Galerie de imagini
Daiana, în lacrimi după despărțirea de Alexandru
Antena 1

În emisia de pe 3 octombrie 2024 de Mireasa, Daiana a început să plângă spunând în direct că să aștepta ca AdrenaLinia să fi sunat pentru ea în vederea unei posibile eliminări. AdrenaLinia a sunat pentru a-l pune pe Alexandru, în calitate de Mire al săptămânii, în situația de a decide dacă Laura intră în casă.

Daiana a plâns și după emisiune iar Laura, care a trecut prin două despărțiri în sezonul 9 Mireasa, a încercat să o încurajeze.

Daiana, în lacrimi după despărțirea de Alexandru

Laura: Păi și tu de ce plângi acum?

Daiana: De tot ce a fost. Nu pot să trec așa ușor peste

Laura: Eu am trecut prin 2 despărțiri. Dar sunt ok.

Daiana: Cum ai reușit să treci peste?

Laura: Greu. Dar am reușit. Gândește-te că după l-am văzut cu altcienva. M-am îmăcat cu ideea că nu era pentru mine, nu era să fim.

Alexandru s-a interesat de starea Daianei care plângea pe terasă și i-a spus că și pe el îl doare să o vadă plângând.

Băiatul i-a spus că dacă AdrenaLinia i-ar fi spus să decidă soarta în competiție a Daianei, el nu ar fi trimis-o acasă.

„Nu e cum spune toată lumea că o să treacă, o să fie bine. Durează!”, a spus Daiana în gala Mireasa.

Recomandari A1

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2024 concurenti mireasa mireasa sezon 10 gala mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Se strică vremea în weekend. Urmează trei zile cu ploi torențiale și vânt puternic. Avertismentul meteorologilor
Citește și
Mireasa sezonul 10, 4 octombrie 2024. Votul telespectatorilor. Cine nu este ispita!
Mireasa sezon 10, 4 octombrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul...
Mireasa sezonul 10, 4 octombrie 2024. Laura și Mihai, aleși mirii săptămânii! Iată cum au votat...
Mireasa sezonul 10, 4 octombrie 2024. Cine este Dragoș, noul concurent din competiție
Video recomandate
Video
Citește și