Antena

Mireasa sezon 10, 4 octombrie 2024. Robert și Ionela au pus punct cunoașterii după numai 4 ore. Ce s-a întâmplat între ei

La 4 ore de când s-a declarat într-o cunoaștere cu Ionela, Robert a pus punct legăturii cu fata. Băiatul a fost întrebat în gala Mireasa de ce s-a declarat într-o cunoaștere, iar el a răspuns că își asumă această greșeală și că a preferat să fie sincer și să nu o amăgească pe Ionela avansând în cunoaștere, pentru că nu simte nimic pentru ea.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 15:27 | Actualizat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 15:31
Galerie de imagini
Robert și Ionela au pus punct cunoașterii
Antena 1

Ionela și Robert s-au declarat într-o cunoaștere în emisia live de Mireasa de pe 3 octombrie. La 4 ore de la acel moment, cei doi au avut o discuție:

Ionela: Tu nu simți nevoia să stai cu mine în pauze?

Robert: Nu e vorba că nu simt. Sunt obosit.

Ionela: Te cred parțial.

Robert: Vreau să văd dacă mă înșală instinctul. Și rațiunea și sufletul îmi spun că ceva n-am făcut bine.

Ionela: Tu trebuie să te gândești. Eu n-am de gând să pun presiune pe tine!

Ionela și Robert nu mai sunt într-o cunoaștere în casa Mireasa. Ce au vorbit cei doi

Robert: Ție îți place stilul meu rece? Instinctul îmi spune că ceva nu fac bine. Nu vreau să te superi.

Ionela: Nu mă supăr. M-am atașat oarecum.

Robert: Deci te-ar deranja dacă am lua pauză?

Ionela: Dacă nu simți nimic, încheiem și gata. Am o formă de atașament. N-aș mai încerca cu nimeni altcienva.

Recomandari A1

„Mai bine să bat recordul pentru cea mai scurtă cunoaștere, decât să bat recordul pentru cea mai nefericită relație!”, a spus Robert în gala Mireasa de pe 4 octombrie 2024.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2024 concurenti mireasa mireasa sezon 10
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei O tânără de 27 de ani a făcut infarct şi a murit la birou. Leşinase mai devreme, dar nu a fost lăsată să plece
Citește și
Mireasa sezonul 10, 4 octombrie 2024. Votul telespectatorilor. Cine nu este ispita!
Mireasa sezon 10, 4 octombrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul...
Mireasa sezonul 10, 4 octombrie 2024. Laura și Mihai, aleși mirii săptămânii! Iată cum au votat...
Mireasa sezonul 10, 4 octombrie 2024. Cine este Dragoș, noul concurent din competiție
Video recomandate
Video
Citește și