Antena

Mireasa sezonul 9. Reacția lui Vlad după ce a aflat că intră în cursa de eliminare. Ce a spus la Capriciile iubirii concurentul

Vlad a intrat în cursa de eliminare, după ce Delia și Valentin l-au votat. Însă lucrul acesta l-a dezamăgit complet. Iată ce a spus!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 18 Iunie 2024, 10:58 | Actualizat: Marti, 18 Iunie 2024, 11:20
Galerie de imagini
Mireasa sezonul 9. Reacția lui Vlad, după ce a aflat că intră în cursa de eliminare. Ce a spus la Capricii concurentul
antenastars

Vlad a avut o primă reacție după ce a aflat că intră în cursa de eliminare și a vorbit deschis despre alegerea pe care Delia și Valentin au făcut-o.

Prima reacție a lui Vlad la Capricii despre cursa de eliminare. Ce a spus concurentul

Iată că dezamăgirea i s-a citit pe chip și în vorbe, după ce a aflat că intră în cursa spre eliminare. Prezent în platoul emisiunii Mireasa: Capriciile iubirii, Vlad și-a spus supărarea:

„Mă așteptam. Mi-am creat așteptări, dar am fost dezamăgit. M-am dezamăgit eu pe mine că am avut așteptări să nu plec. Doar cursa mea mă deranjează. Suntem într-o competiție! Nu sunt genul ăla de om. Cred că am deranjat pe toată lumea cu simpla mea prezență. Nu sunt atât de empatic cu oamenii, eu mă duc să ajut oamenii dacă pot. Nu am jignit pe nimeni, cine se simte, se simte”, a spus Vlad.

Pe aceeași temă

„Eu am fost subiectivă, Laura îmi este prietenă, nu am putut vota altfel. Chiar dacă știu că vor să se căsătorească, nu pot să-l votez pe Albert. Nu aș fi putut. Îmi sunt prieteni, nu pot. Eu pe Laura și Albert îi văd afară să avem o relație de prietenie”, a spus Delia.

„De când a intrat Vlad în casă eu sunt ținta lor la voturi. Cui pe cui se scoate!”, a spus Valentin.

Pe aceeași temă

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Recomandari A1

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
mireasa concurenti mireasa sezonul 9
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Citește și
Cum arată și ce mai face Bogdan de la Mireasa. Fostul concurent este foarte discret cu viața lui. Ce a...
Cât de sexy s-a pozat în costum de baie Anda de la Mireasa. Fosta iubită a lui Leo, schimbare completă...
Mireasa, sezonul 9. Mai mulți foști concurenți s-au reunit pentru o zi de distracție la piscină. Cine...
Cosmin de la Mireasa, în cea mai tandră ipostază alături de noua iubită. Cât de frumoasă este tânăra
Video recomandate
Video
Citește și