Antena

Aripioare în sos de soia și barbeque. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend, 12 decembrie 2021

În ediția din 12 decembrie 2021 de la Neatza de weekend, una dintre rețetele zilei preparată de chef Nicolai Tand a fost o delicioasă rețetă de aripioare în sos de soia și barbeque.

Publicat: Luni, 13 Decembrie 2021, 12:05 | Actualizat: Duminica, 04 Septembrie 2022, 09:24
Galerie de imagini
Aripioare în sos de soia și barbeque în farfurie albastră
Neatza de Weekend

Dacă a fost duminică, în platoul de la Neatza de weekend, bucătarii emisiunii, chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au creat un adevărat răsfăț culinar pentru colegii de platou. Una dintre rețetele preparate de Chef Nicolai Tand a fost o rețetă de aripioare în sos de soia și barbeque.

Pe aceeași temă

Pe lângă rețeta de aripioare, Nicolai Tand a mai preparat o rețetă de pe Tick Tock, la sugestia lui Cuza, unul dintre îndrăgiții matinali. Este vorba de rețeta de chifle cu umplutură de pizza, foarte delicioasă și ușor de preparat.

Urmăriți mai jos lista completă de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi celor dragi o rețetă de aripioare cu gust dulce-picant.

Pe aceeași temă

Aripioare în sos de soia și barbeque - Ingrediente

Pe aceeași temă

Rețetă de aripioare în sos de soia și barbeque - Mod de preparare

Mai întâi se asezonează aripioarele cu sare și piper, dar și cu puțină boia de ardei și se lasă la odihnit 10-15 minute.

Apoi se rumenesc aripioarele întigaia cu ulei încins, întorcându-le de pe o parte pe cealaltă. Când sunt bine rumenite, se transferă în alt vas și se păstrează la loc cald.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

În tigaia în care s-au rumenit aripioarele se adaugă ceapa curățată și tocată mărunt și usturoiul curățat și tocat mărunt. Se amestecă bine până când sunt bine pătrunse ingredientele. Se adaugă zahărul și se caramelizează ceapa, apoi se stinge cu oțet. Se mai amestecă ingredientele pentru câteva secunde, apoi se adaugă, pe rând: sosul de soia, sosul barbeque, semințele de susan și uleiul de susan.

Când toate aceste ingrediente și-au degajat aromele în sos, se adaugă și aripioarele. Se amestecă aripioarele cu sosul dulce-picant și se mai prepară împreună pentru 2-3 minute.

Separat, Chef Nicolai Tand a preparat și o salată de varză cu care se servesc delicioasele aripioare. Puteți, însă, prepara și o garnitură de orez, un piure de cartofi, sau ce preferați.

Pe aceeași temă

Pentru mai multe detalii despre cum se prepară rețeta de aripioare în sos de soia și barbeque, dar și pentru a nu pierde momente savuroase din timpul emisiunii, accesați materialul video de mai sus..

Whatsapp LinkedIn
aripioare sos de soia sos brabeque reteta zilei reteta lui nicolai chef nicolai tand neatza de weekend
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 NHL, fenomenul mondial, se vede din acest an în platforma ta favorită! Cele mai tari meciuri se văd LIVE exclusiv în AntenaPLAY.
Stirile zilei Ce a cumpărat un român dintr-un supermarket din Germania cu 100 de euro. "În România te seacă la buzunar"
Citește și
Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 18 noiembrie 2021: Aripioare cu piure de păstârnac și gutui coapte
Cum preparăm rețeta Aripioare de pui caprese? Un preparat cu iz italian
I-au trebuit 20 de minute și o porție de aripioare picante pentru a-și cere iubita în căsătorie!...
Rețetă de Aripioare cu sos de roșii și ardei copți. O combinație pe care o vei adora!
Video recomandate
Video
Citește și