Antena

Ce pătește Ramona Olaru de fiecare dată când merge acasă la părinți. Cu DIGI nu ai această problemă

Cu toții am experimentat cum e să rămâi fără semnal la telefonul mobil în timpul unei călătorii. Prin asta trece Ramona Olaru de fiecare dată când merge în vizită la părinții săi.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 30 Septembrie 2024, 17:04 | Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2024, 17:50
Galerie de imagini
Cu toții am pățit să călătorim și să rămânem fără semnal la telefonul mobil. Prin asta trece Ramona Olaru de fiecare dată când merge în vizită la părinții săi.
Antena 1

Ramona Olaru a povestit la rubrica ”Ce vrea telefonul tău?”, din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, că are o problemă cu telefonul de fiecare dată când merge în vizită la părinții săi.

Pe aceeași temă

Ce pătește Ramona Olaru de fiecare dată când merge acasă la părinți. Cu DIGI nu ai această problemă

Se pare că, undeva la jumătatea drumului, rămâne fără semnal la smartphone și nu mai poate comunica cu cei dragi, dar nici utiliza internetul.

”Cel mai rău e când mă duc la mama. Pe la jumătatea drumului nu am semnal și îi spun că mai am jumătate de oră și să pună cartofii la prăjit. Știe că asta vreau. Atunci semnalul meu cade în cap, pe autostradă”, a povestit Ramona Olaru.

Florin Ristei, cel căruia i se destăinuia, i-a adus în vedere beneficiile DIGI: ”Ai semnal bun, ai cea mai mare acoperire mobilă din țară, ai semnal unde mergi.”

El a povestit că în weekend a mers în Poiana Brașov, la o petrecere mare: ”La un moment dat, trebuiau toți să se logheze pe un site și să se voteze între ei. 900 de oameni la un loc, să-i vezi pe toți, așa, căutau semnal, că e foarte greu să găsești semnal când sunt foarte mulți la un loc”.

Pe lângă acoperirea #1 în România, abonamentele DIGI oferă minute și internet nelimitat cu viteză bună. Totul de la 2 euro pe lună, cel mai scump abonament e doar 5 euro și are net și minute nelimitate în roaming. Ideal pentru vacanțe, pentru a naviga pe internet și a vorbi cu cei dragi.

Pe aceeași temă

Abonamentul optim nelimitat, de doar 5 euro, oferă minute nelimitate în roaming SEE și 5,5 GB net. Tarile membre SEE sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Croatia, Mayotte, Norvegia, Islanda, Lichtenstein.

În cazul țărilor non-UE, taxarea se face la fiecare 60 de secunde de convorbire atat pentru efectuarea cat si pentru primirea apelurilor. Află mai multe detalii de pe site-ul DIGI.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
digi abonament telefon
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Meseria căutată cu disperare de companiile din România. 600.000 de joburi şi doar 13.000 de absolvenţi pe an
Citește și
Smarphone-ul a devenit un aliat la job pentru mulți români. Cu beneficiile din abonamentele DIGI, totul...
Florin Ristei, la un pas să nu mai poată intra în propria mașină: „Am pățit vara asta”. Cu DIGI...
Momentul lui Emi și Cuza care a stârnit controverse la masa juriului. Ozana Barabancea, impresionată de...
Florin Ristei și Radu Bucălae au vorbit despre momentele când lipsa semnalului le-a pus probleme. Cum ar...
Video recomandate
Video
Citește și