Neatza cu Răzvan și Dani, 16 mai. Rețeta lui Nicolai Tand pentru pulpă de vițel marinată la grătar. Care e secretul marinatei
În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani din 16 mai, Nicolai Tand a pregătit o rețetă specială de pulpă de vițel marinată la grătar, pentru pofticioșii care vor să diversifice puțin meniul. Iată cum se prepară!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 16 Mai 2023, 16:32 | Actualizat: Marti, 23 Mai 2023, 10:04De ziua internațională a grătarului, Nicolai Tand a pregătit o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Neazta cu Răzvan și Dani, difuzată pe 16 mai. Chef-ul a preparat pulpă de vițel marinată la grătar, explicând pas cu pas cum pregătește sosul special pentru marinată, dar și cum aduce savoarea în farfurie.
Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru pulpă de vițel marinată la grătar
Nicolai Tand s-a aprovizionat și de această dată de la Penny, care are măcelărie proprie în locațiile sale, cu carne proaspătă. Simpaticul bucătar a precizat că personalul este dornit să ajute clienții cu alegerea produsului potrivit, un plus pentru a nu da niciodată greș cu o rețetă.
„Cea mai bună carne pentru rețeta pe care o vrei. E vorba de calitate. Am fost și azi la Penny pentru că îmi doream să va pregătesc pulpă de vițel marinată la grătar, o rețetă pentru care am nevoie de o carne de calitate.
Pe aceeași temăÎn măcelăriile Penny găsești carne de porc, pasăre și vită că să le combini cum vrei tu în mâncăruri delicioase. Când vine vorba de carne, un lucru e clar: trebuie să fie proaspătă. Prospețimea dă gustul, textura și savoarea. Iar când vine vorba de prospețime, nimic nu bate o măcelărie adevărată. Dacă mai pui după tejghea un măcelar darnic cu secretele meseriei, atunci succesul e garantat”, a punctat acesta.
Pe aceeași temăPentru detalii, puteți accesa www.penny.ro/macelarii unde veți găsi locațiile Penny care dispun de acest serviciu.
Rețetă pentru pulpă de vițel marinată la grătar
Ingrediente:
- Pulpă de vițel - 500 gr
- Marinată
- Ceapă (2-3 buc)
- Vin alb
- Supă de pui din oase - carcasă de pui
- Lămâie (2 buc)
- Pătrunjel
- Mărar
- Salată verde
- Ceapă verde
- Ridichi
- Lipie
Mod de preparare:
Pulpa de vițel se taie cubulețe și se lasă la marinat aproximativ o oră în sosul special „supă de pui”. După ce se prăjește inițial în tigaie, se pune apoi pe bețe și se prepară la grătar. La final, așezăm cuburile pe o lipie și facem neapărat și o salată lângă. Iată în videourile de mai sus rețeta pas cu pas! Când totul a fost gata, preparatul a fost servit alături de două sosuri, pentru și mai multă savoare.