Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani, 7 mai 2023. Rețeta de wrap cu pui a lui chef Nicolai Tand. Cum pregătești preparatul delicios

Chef Nicolai Tand a prezentat, la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă simplă și sănătoasă de wrap cu pui. Iată cum se prepară și care sunt secretele bucătarului.

colaj de imagini cu wrap de bui by chef nicolai tand Galerie
Chef Nicolai Tand a prezentat, la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă simplă și sănătoasă de wrap cu pui. Iată cum se prepară și care sunt secretele bucătarului. | Antena 1

Chef Nicolai Tand a expus mai întâi ingredientele și a explicat cum va găti sosurile, dar și cât trebuie să stea la marinat carnea de pui.

”Vreau să fac o mâncare, un fel de wrap, o șaorma, sau o putem prezenta ca și o pizza. Deci azi fac un wrap de pui. Uite, am aceste lipii, un pic de sosuri, bineînțeles, că am nevoie. Niște zeamă de lămâie și ulei.

O să fac un sos din ardei capia, după ce-i blendez și fac un sos acrișor. Pătrunjel și pe deasupra o să pun niște brânză sfărâmată și acest pui, pe care l-am cumpărat tot de la ei.”, a zis chef Nicolai Tand înainte să se apuce de gătit.

Rețetă wrap cu pui by Chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a arătat rețeta de wrap cu pui, delicioasă și sănătoasă, după ce a prezentat cumpărăturile făcute la Penny. Bucătarul a punctat că a ales carnea din măcelăria supermarketului.

Ingrediente rețetă wrap cu pui

  • lipii
  • carne de pui
  • lamaie
  • ulei
  • ardei capia
  • salata
  • patrunjel
  • condimente pentru marinat
  • brânză.

Cum se prepară rețeta de wrap cu pui

Chef Nicolai Tand a explicat că a pus ardeii la cuptor, i-a curățat de piele și apoi i-a pus în blender cu oțet, sare, piper.

”Am pus și un pic de ulei, să se facă un pic de emulsie pentru că, automat, când pui ulei, devine un pic mai gros. Se face un fel de maioneză. O emulsie faină, vezi. E dulce, acrișor”, a punctat bucătarul.

Puiul a fost fiert timp de o oră, condimentat și pus la marinat pentru o oră. Ulterior, carnea a fost trasă la tigaie.

După ce puiul a fost gătit la tigaie, chef Nicolai Tand a pus lipia pe o farfurie, a adăugat salată verde, carnea tăiată. Mai apoi a pus sosul, roșiile, castraveții, brânza. Poftă bună!

Pentru mai multă inspirație în bucătărie, dar și pentru a găsi locația magazinelor cu măcelărie din supermarket-urile Penny, puteți vizita penny.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x