Antena

JANTA.RO - 5 modele de anvelope de iarnă pe care le recomandăm (P)

Aflându-ne în plin sezon rece, venim în întâmpinarea ta cu 5 recomandări de modele de anvelope de iarnă regăsite pe JANTA.RO, care te vor ajuta să treci în siguranță și confortabil prin această iarnă. 

Publicat: Luni, 18 Ianuarie 2021, 23:09 | Actualizat: Luni, 18 Ianuarie 2021, 23:29
Galerie de imagini
Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi
janta.ro

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consecrate.

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

Modelul Alpine 6, emblematic mărcii Michelin, a fost conceput pentru a face față celor mai dure condiții de rulare întâmpinate în sezonul rece.

Ce modele de anvelope poți găsi pe janta.ro

Alpine 6 oferă tracțiune excelentă la rularea pe carosabil ud și zăpadă, facilitând un nivel superior de aderență iar grație rezistenței reduse la rulare, randamentul kilometric este îmbunătățit considerabil.

Alpine 6 oferă performanțe optimizate, mai exact +6% aderență pe carosabil ud și +8% pe zăpadă, față de generația precedentă iar distanțele de frânare înregistrate sunt considerabil mai scurte.

Grație compoziției inovatoare a benzii de rulare, performanțele optime sunt livrate chiar și la temperaturi foarte scăzute. Profilul inovator care înglobează tehnologia EVERGRIP, conferă mai multă aderență și un nivel superior de confort grație zgomotului redus produs în rulare.

Michelin Alpine 6 va îmbunătăți semnificativ prestația pe timp de iarnă a automobilului tău, fiind disponibilă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 17”, cu o lățime maximă de 225 mm.

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

KUMHO Wintercraft WP72 este o anvelopă de iarnă destinată automobilelelor sport din segmentul premium care oferă performanțe optime pe timp de iarnă, chiar și în cele mai crâncene condiții de rulare. Mixul ideal dintre siguranță și confort oferit este facilitat de profilul asimetric al benzii de rulare, care a fost proiectat pentru a asigura evacuarea eficientă a apei. În același timp, poziționarea oblică a lamelelor centrale asigură mai mult confort prin reducerea nivelului de zgomot produs în timpul rulării, atenuând șocurile create de denivelările prezente pe carosabil.

Recomandari A1

Nivelul maxim de aderență oferit, indiferent de condițiile meteo întâmpinate, este posibil grație noii compoziții a benzii de rulare care asigură elasticitate maximă chiar și la temperaturi foarte reduse, scurtând distanțele de frânare pe carosabil acoperit de zăpadă, o caracteristica importantă a oricărei anvelope de iarnă.

KUMHO WP72 va îmbunătăți semnificativ prestația pe timp de iarnă a automobilelor potente din segmentul premium, fiind disponibilă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 16” și 20”.

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

NEXEN WINGUARD Snow G3 este o anvelopă de iarnă, eficientă atât pe zăpadă cât și pe carosabil ud, fiind o alegere ideală pentru zonele unde clima face ca drumurile să nu fie acoperite permanent cu zăpadă.

Tracțiunea excelentă pe suprafețe alunecoase este meritul semi canelurilor situate pe lateralele benzii de rulare, responsabile cu creșterea punctelor de aderență în aceste condiții. Performanța foarte bună pe zăpadă este asigurată de canelurile în formă de V, denumite de NexenCycloid Spiral Helix Design”, acestea având și rolul de a drena eficient apa acumulată în banda de rulare, impiedicând astfel apariția fenomenului de acvaplanare.

Fiind o anvelopă destinată zonelor unde zăpada apare ocazional, nu a fost neglijată nici performanța obținută pe asfalt uscat grație canelurilor alternante.

Anvelopa NEXEN WINGUARD Snow G3 este disponibilă cu dimensiuni începând de la 14” și până la 16”. Lățimea maximă fiind de 235 mm.

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

Anvelopa de iarnă FALKEN Eurowinter HS01 oferă siguranta și confort in cele mai dure condiții.

Anvelopa de iarnă Eurowinter HS01 s-a remarcat în testul desfășurat de publicația AMS pentru stabilitatea laterală extinsă, derapajul minim la accelerare, riscul scăzut de acvaplanare și distanțele de frânare reduse înregistrate pe zăpadă.

Dintre toate cele 11 modele de anvelope participante testate riguros cu ajutorul unui VW T-ROC în condiții de iarnă, Eurowinter HS01 a obținut 7.4 puncte, cu 1.5 puncte mai puțin față de anvelopa câștigătoare a testului, fiind clasificată drept alegerea ideală raport calitate – preț.

Anvelopa Eurowinter HS01 acomodează o gamă largă de o sută cinci dimensiuni pentru jante de la 13 inch, până la 21 inch.

Există de asemenea și varianta Eurowinter HS01 SUV dedicată exclusiv SUV-urilor, disponibilă în treizeci și opt de dimensiuni menite să acomodeze jante de la 16 inch până la 21 inch.

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

Anvelopa de iarnă NOKIAN WR D4 este concepută pentru a oferi performanțe echilibrate atât pe carosabil ud cât și pe carosabil acoperit cu zăpadă. Aderență excelentă oferită, indiferent de condițiile atmosferice prezente pe carosabilul, conferă o experiență desăvârșită de condus care are la bază siguranța și echilibrul.

Grație profilului inovator, riscul apariției fenomenului de acvaplanare este redus considerabil, direcție este mai precisă iar aderența pe zăpadă este considerabil îmbunătățită.

Modelul NOKIAN WR D4 este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni care variază între 13 și 18 inch, cu o lățime maximă de 245 mm.

Descoperă întreaga gamă de anvelope FALKEN direct pe www.janta.ro

Încearcă experiența JANTA.RO - cel mai simplu și facil mod de a-ți echipa mașina pentru iarnă!

Whatsapp LinkedIn
jante anvelope iarna anvelope iarna
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Citește și
(P) Performanță și design premiat într-o singură anvelopă: Continental SportContact 7
Jante invizibile pentru mașină! Experiment sau începutul unui nou trend? - VIDEO
Ordinea plecării, decisă de un jingle compus din claxoane, canistre şi jante! Ruby și Robert, o nouă...
O misiune dulce pentru concurenţi! Au fost nevoiţi să obţină un litru de suc din trestie de zahăr!
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pun accent mai mare pe pasiune decât pe succes pe 2 Mai 2024 Catine.ro
Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar. Actrița surprinde cu rolul său inedit Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
Surprinzător, o băutură e benefică pentru inimă și creier: Conține o substanță miraculoasă pentru corpul uman Ziare.com
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Salată aperitiv pentru masa de Paște. Rețeta simplă, pe placul tuturor HelloTaste.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!” Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Diana Șoșoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Totul despre petrecerile din casa lui Ion Dolănescu de 1 Mai! Ce făcea regretatul artist în fiecare an, nu lipsea... Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
1 mai, Ziua Internaţională a Muncii. Ce semnificație are: totul a început în SUA, în 1886 Observator
Ce este tiroidita autoimună. Cum se identifică și cum o poți controla MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
Metalul care ar putea SALVA Europa va fi din nou exploatat în România! Investiție de un miliard de dolari! Gandul
Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Se află... CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
Britney Spears trebuie să-i plătească tatălui ei 2 milioane de dolari: „Familia mea m-a rănit. Nu s-a făcut... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mai multe