Ce a „ascuns” o femeie în groapa pe care a făcut-o în curtea casei sale. Imaginile au uimit oameni din întreaga lume
O femeie și-a săpat o groapă în curtea casei sale și i-a pus o ușă metalică, cu mâner. După un timp, vecinii au descoperit ce a „ascuns” femeia înăuntru, iar surpriza a fost mare.
Publicat: Vineri, 23 Iulie 2021, 18:14 | Actualizat: Duminica, 25 Iulie 2021, 13:11În general, oamenii care își cumpără o casă cu grădină amenajează locul fie pentru a planta flori și spațiu de relaxare, fie pentru a crește legume sau fructe. O femeie a decis însă să utilieze o parte din curtea casei sale în cel mai neașteptat mod posibil.
A făcut o groapă destul de mare și, la final, locul arăta precum o ridicătură de pământ cu ușă metalică. Vecinii au fost extrem de uimiți atunci când au descoperit ce a „ascuns” femeia înăuntru.
Ce a „ascuns” o femeie într-o groapă pe care a făcut-o în curtea casei sale
Așa cum se poate descoperi și în galeria foto de mai sus, o femeie a decis să dea curții sale o întrebuințare aparte, după ce a săpat o groapă destul de mare și de adâncă în pământul din grădină. Aceasta a reușit nu doar să facă o importantă economie din punct de vedere al consumului de electricitate, ci și să aibă mai mult spațiu în casă.
Pe aceeași temăÎncă din cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat pe cât posibil să păstreze alimentele pentru un timp cât mai îndelungat. În vremuri în care nu existau frigidere, acest lucru putea să fie o adevărată provocare. Totuși, un designer pe nume Floris Schoonderbeek a decis să folosească tehnicile vechi de păstrare a alimentelor pentru a inventa ceva cu totul și cu totul special.
O groapă de pământ, devenită frigider încăpător
După numeroase cercetări, acesta a reușit să creeze un frigider de pământ, pe care l-a numit „the Groundfridge”. Structura sferică este alcătuită din fibră de sticlă ultra subțire, scări, rafturi și o ușă.
Pe aceeași temăAcest frigider subteran montat nu are nevoie de electricitate pentru a menține alimentele reci, fiindcă este folosită strict temperatura rece a pământului din stratul mai adânc, ce rămâne constant la 10 grade Celsius pe toată durata anului (în țări precum Olanda și Belgia). Se face o groapă, se montează dispozitivul și clientul se poate bucura astfel de un frigider „ascuns”, ce poate ține oricând loc de cămară sau beci.
Totuși, designerul speră să își extindă afacerea și să aibă clienți și în alte țări. În prezent, un astfel de frigider subteran costă în jur de 10.000 de dolari, iar costurile de întreținere sunt extrem de mici, căci nu necesită electricitate, arată cei de la apartmenttherapy.com.
Dispozitivul are totuși un ventilator de mici dimensiuni, ce funcționează pe baterii, menit să absoarbă umiditatea atunci când temperaturile scad prea mult.