Antena

Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă

O tânără pe nume Hannah Rose, din West Yorkshire, care este pasionată de tot ce înseamnă activități paranormale de când avea 7 ani.

Publicat: Vineri, 11 Octombrie 2024, 12:52 | Actualizat: Vineri, 11 Octombrie 2024, 15:38
O tânără pe nume Hannah Rose, din West Yorkshire, care este pasionată de tot ce înseamnă activități paranormale de când avea 7 ani.

Hannah Rose a făcut o pasiune încă din copilărie pentru activități paranormale și, tocmai de aceea, a început să colecționeze păpuși bântuite. Mulți dintre cei care au auzit de o asemenea colecție s-au înspăimântat.

Acum ajunsă la maturitate, la vârsta de 20 ani, Hannah a povestit că a ajuns să dețină 14 astfel de păpuși bântuite de care este foarte mândră.

Ce experiențe paranormale a trăit Hannah Rose

La vârsta de 7 ani, Hannah a mărturisit că a văzut prima ei fantomă, iar de atunci a devenit tot mai pasionată de astfel de fenomene greu de explicat. De atunci ei i-a plăcut foarte mult să aibă grijă de păpușile ei ca și când ar fi însuflețite de fantome.

@thedollmother #spirituality #haunteddolls #haunted #spirits #paranormal #paranormalactivity #paranormalactivityuk #haunteduk #paranormaluk #poltergeist #medium #mediumship #psychic #paranormalinfluencer #spiritualwellness #wellnessinfluencer #fyp #ghosts #creepy #spooky #paranormalinvestigator #spirits #spiritguides #crystals #witchtok #witchcraft #ghosttok ♬ son original - Evan
Pe aceeași temă

Hannah a mai povestit pentru Mirror.co.uk că uneori păpușile ei “nu o ascultă” și una dintre ele chiar a zgâriat-o foarte tare. Cu toate acestea, Hannah a iertat-o. Tânăra a mărturisit:

“M-a zgâriat Louise, dar ne-am împăcat după o sesiune de comunicare cu spiritul. Uneori pot fi foarte liniștite și tăcute, dar alte dăți devin foarte certărețe și zgomotoase. Activitatea lor chiar fluctuează. De exemplu, lui Mildred îi place să ascundă lucruri importante precum cheile de la casă sau machiajele mele. Chiar intenționez să le păstrez pe toate toată viața mea și sper să adaug mai multe la colecție. Chiar cred că aceste spirite merită să fie în casele unor oameni care chiar le înțeleg și cred că am fost născută să devin medium și să mă ocup cu activitățile paranormale”, a spus Hannah.

Toată viața ei Hannah a fost urmărită de fantome și a povestit că știe să le identifice și să le asculte poveștile. La vârsta adolescenței, Hannah a aflat că nu e singura din familia ei care vede fantome și că și mama ei are acest dar.

@thedollmother #spirituality #haunteddolls #haunted #spirits #paranormal #paranormalactivity #paranormalactivityuk #haunteduk #paranormaluk #poltergeist #medium #mediumship #psychic #paranormalinfluencer #spiritualwellness #wellnessinfluencer #fyp #ghosts #creepy #spooky #paranormalinvestigator #spirits #spiritguides #crystals #witchtok #witchcraft #ghosttok ♬ original sound - Faith Hill
Pe aceeași temă

Pe măsură ce a crescut, Hannah a învățat mai multe despre activitățile paranormale și obiecte bântuite. Ea le-a studiat în detaliu și a aflat și despre existența păpușilor bântuite. Atunci a început să analizeze păpușile pe care le colecționa.

Recomandari A1

Prima păpușă pe care a cumpărat-o a fost Catherine, iar apoi colecția ei s-a mărit și a decis să ajute cât mai multe spirite care sunt captive înăuntrul păpușilor.

Hannah are acum grjă de 14 astfel de păpuși și cunoaște fiecare spirit în parte. Tânăra se filmează adesea și postează pe contul ei de TikTok despre păpușile ei. Mulți dintre urmăritorii ei sunt speriați de poveștile ei, iar alții încearcă să o înțeleagă.

“Fac sesiuni de comunicare unde fiecare spirit îmi spune numele pe care l-a avut într-o viață anterioară. Împărtășesc poveștile lor în video-uri pe TikTok. Îmi dedic mult timp din viața mea îngrijirii acestor păpuși”, a mai povestit Hannah, care are deja o bază de fani pe TikTok.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
colectie de papusi
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Ai episoade noi din serialul de succes Our Kind of People disponibile acum. Dă PLAY și urmărește drama în AntenaPLAY!
Stirile zilei ANIMAŢIE. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal în tunelul Bahna, după ce un şofer bulgar a intrat pe contrasens
Videoclipul zilei
Citește și
Sofiei Vicoveanca ii place sa faca hainute pentru papusi!
O tanara si-a cheltuit toti banii ca sa arate ca papusa Barbie
Video recomandate
Video
Citește și
Ce poate spune părul despre starea ta de sănătate. Secrete pe care ți le dezvăluie zi de zi Catine.ro
Irina Baeva reacționează în fața criticilor și recunoaște adevărul. “Te poate durea totul, sunt o ființă... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
„Te-ai vândut lui Putin și lui Xi”. Momentul în care e pus la pământ activistul care a întrerupt discursul... Libertatea.ro
Cumpărăturile de pe platforme chinezești precum Shein și Temu ar putea fi interzise în România.... Ziare.com
Românul celebru care divorţează de soţie pentru menajeră, după 53 de ani de căsnicie. Suma uriaşă pe care... AntenaSport
Jennifer Lopez, declarații neașteptate despre despărțirea de Ben Affleck. Artista a fost cea care a depus actele... Elle
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali,... Spynews.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis! BZI
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor HelloTaste.ro
Cutremur puternic în Marea Neagră. Ce magnitudine a avut Antena3.ro
Laureatul Nobel și „nașul AI” se teme de propria creație. De ce avertizează Geoffrey Hinton că inteligența... useit
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2024. Gemenii trebuie să analizeze oportunitățile. Află ce se întâmplă cu... Catine
Cum se prezintă piața muncii în 2024 în comparație cu 2023 Wall-Street
Ce se întîmplă dacă mănânci ciocolată Dubai! Riscurile la care te expui Kudika
Cea mai veche stațiune montană din România atrage anual mii de turiști. Peisajul îți taie respirația Playtech
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România Redactia.ro
Cântăreț de muzică populară, reținut pentru 24 de ore, după ce a plasat pe piață 13.000 de euro falși.... Observator
Principalele boli oculare. Care sunt cele mai întâlnite simptome și cum se tratează MediCOOL
Sos de merișoare pentru friptură, cu gust dulce-acrișor HelloTaste
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca... ProSport
Cine transmite la TV Cipru -România din Liga Națiunilor la fotbal Gandul
El este cel mai ”gonflat” politician din România! S-a transformat uluitor în ultimii 20 de ani: e campionul... CanCan
Strănutul la nou-născuți: când ar trebui să te îngrijorezi DeParinti
Avocații lui Diddy i-au acuzat pe agenții federali de sabotaj. Aceștia ar fi divulgat un videoclip controversat... ZUTV
Dacă primești aceste mesaje, trebuie să le ștergi imediat, susțin experții. La ce risc te expui dacă le... UseIT
Compot de dovleac plăcintar. Un deliciu pentru sezonul rece Hello Taste