Antena Căutare

”Vorbesc cu fantomele, sunt prietenele mele”. Cazul real al femeii care s-a angajat într-un hotel bântuit. Cum e o zi la muncă

Laura Judge și-a făcut mulți prieteni la locul de muncă, după ce a acceptat jobul de recepționist la un faimos hotel, despre care se spune că e bântuit. Printre ei se numără mai multe fantome, mărturisește femeia.

colaj de imagini cu o fantoma si un hotel bantuit Galerie
Laura Judge și-a făcut mulți prieteni la locul de muncă, după ce a acceptat jobul de recepționist la un faimos hotel, despre care se spune că e bântuit. Printre ei se numără mai multe fantome, mărturisește femeia. | Shutterstock.com

Laura nu avea idee că faimosul hotel Driskill este bântuit când a aplicat pentru un loc de muncă ca recepționist, în urmă cu aproximativ doi ani. A aflat pe calea grea.

Deși i s-a părut foarte ciudat la început, acum spune că este prietenă cu mai multe fantome care cutreieră holurile hotelului din Austin, Texas, și experiența a făcut-o să dezvolte o pasiune pentru povestea din spatele locului.

”Vorbesc cu fantomele, sunt prietenele mele” Cazul real al femeii care s-a angajat într-un hotel bântuit. Cum e o zi la muncă

Construit în 1886 de colonelul Jesse Driskill, hotelul se numără printre ”cele mai bântuite hoteluri din Statele Unite”, potrivit unui pliant pe care angajații îl oferă celor care se cazează acolo.

Sala mare are o scară dublă, completată de picturi înfricoșătoare și vigilente ale unor figuri importante din istoria hotelului. Ochii lor par să urmărească totul și dau impresia că nu ar fi doar simple portrete.

Nici în camere atmosfera nu este mai prietenoasă. Unele încăperi au oglinzi sinistre atârnate de pereți, care reflectă luminile slabe ce dau senzații de groază și fiori pe șira spinării. Toată mobila pare veche sau este chiar cea aleasă încă din vremea în care a fost construit hotelul.

Laura spune că a început să întâlnească fantome în momentul în care un alt angajat i-a făcut turul locului. Ea a privit în una dintre cele opt oglinzi din sala Maximilian Room și a văzut ceva.

”Mă uitam în oglindă și am văzut o doamnă albă, în ceață. Pur și simplu a trecut prin oglindă. M-am uitat în spatele meu și nu era nimeni. M-a speriat”, a afirmat femeia, conform Mirror.

Povestește că s-a întors către celălalt angajat: ”O, Doamne, ai văzut asta?”. Acesta i-a răspuns senin: ”Da, acest loc este bântuit. Nu știai asta?”

Au urmat alte întâlniri bizare, iar Laura chiar susține că fantomele i-au făcut farse. În iunie 2023, femeia mărturisește că se afla la recepție când sertarele au început să se deschidă singure. Cu alte ocazii, obiecte la întâmplare au început să se spargă sau lucruri mici au dispărut.

"Întotdeauna am fost foarte, foarte, foarte, foarte nervoasă când veneam la serviciu", a afirmat Laura. În altă zi, scria ceva la tastatură când a auzit o șoaptă lângă urechea sa.

”M-a speriat. M-am uitat la șeful meu și am întrebat: ”Ai spus ceva?”. Ea a zis: ”Și tu ai auzit asta?””, a dezvăluit recepționera.

În general, Judge a spus că a avut parte de "experiențe nebunești" în cei doi ani în care a lucrat la Driskill. A avut chiar și oaspeți care au plecat după ce luminile au început să pâlpâie sau au experimentat alte întâlniri înfricoșătoare similare cu cele pe care Laura însăși le-a avut. Aceștia erau prea speriați pentru a mai rămâne în hotel.

Jesse Driskill însuși își face apariția frecvent, poate pentru că nu a apucat niciodată să se bucure cu adevărat de clădirea somptuoasă pe care a construit-o pentru 400.000 de dolari în 1886 (o sumă uriașă pentru acea perioadă). El a pierdut clădirea la un joc de poker.

Prezența lui Driskill este marcată de mirosul puternic al fumului de țigară, iar Judge a spus că știe întotdeauna când este prin preajmă. Ea a mai zis că fantoma este șmecheră.

Totuși, chiar mai dificil decât Driskill este spiritul unei tinere fete, fiica unui senator al statului Texas, care a vizitat hotelul la sfârșitul anilor 1880 și care a căzut în gol pe una dintre scări în timp ce urmărea o minge, spune o legendă.

"O putem auzi râzând din când în când. Super înfiorător. Dar este probabil cea mai dulce prezență pe care am simțit-o vreodată aici", a spus Judge. Fata este, de obicei, cea care face să dispară lucrurile, a adăugat ea.

Creatură cu cap de câine care merge în două picioare, surprinsă la marginea șoselei. Ce este vietatea înspăimântătoare... El este bărbatul care trăiește fără amintiri de peste patru decenii. De ce își pierde memoria la fiecare 7 secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x