Antena

O femeie a vrut să meargă la baie, dar s-a speriat atunci când a văzut ce a descoperit în vasul de toaletă. Peste ce a dat

O femeie a vrut să meargă la baie după ce s-a întors din vacanță, însă a avut parte de o sperietură de zile mari atunci când a văzut peste ce a putut să dea, chiar în propria locuință. A pozat totul și a arătat dovada.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 15:48 | Actualizat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 18:03
Galerie de imagini
Femeia a încremenit de spaimă când a văzut ce se afla în vasul de toaletă
profimedia

Aceasta este neobișnuita întâmplare pe care a trăit-o o doamnă, la scurt timp după ce s-a întors dintr-o vacanță. Odată ajunsă acasă, aceasta a dorit să folosească toaleta, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut peste ce a putut să dea, chiar în baie. A pozat totul și a arătat dovada, iar imaginile au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Un simplu drum la toaletă, imediat după ce s-a întors din vacanță, s-a transformat pentru o femeie într-o experiență extrem de neplăcută, pe care în mod sigur n-o va putea uita prea curând. Când a văzut peste ce a putut să dea în vasul de toaletă, doamna a pozat totul și a arătat dovada. Imaginile au devenit virale și au stârnit numeroase reacții.

O femeie a vrut să meargă la baie, dar s-a speriat atunci când a văzut ce a descoperit în vasul de toaletă. Peste ce a putut să dea, chiar în propria locuință

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut Michelle Lespron, care locuiește în zona Catalina Foothills din Tucson, Arizona (Statele Unite ale Americii).

Aceasta tocmai se întorsese din vacanță și a vrut să meargă la baie, dar nu mică i-a fost surpriza atunci când în vasul de toaletă a descoperit un șarpe viu.

„Am trântit imediat capacul înapoi”, a zis doamna, potrivit celor de la nypost.com.

Pe aceeași temă

Au urmat două zile pline de chin, dar a fost totul în zadar, căci reptila nu a putut fi prinsă. Nick, specialistul în prins șerpi, a fost nevoit să vină de trei ori la casa doamnei, pentru a putea să prindă musafirul nepoftit. Supărat că nu a fost lăsat în pace, șarpele și-a înfipt colții în mâna bărbatului care a intervenit la casa femeii.

După cele întâmplate, femeia susține că a rămas cu traume și că, de atunci, obișnuiește să țină capacul închis la toaletă și să tragă apa de câteva ori înainte să folosească propriu zis toaleta.

Pe aceeași temă

Printr-o situație similară a trecut o pensionară, care a dat peste o reptilă cuibărită în cuptorul ei. Margaret Holt în vârstă de 82 de ani a deschis ușa cuptorului de la aragaz, în dorința sa de-a pregăti ceva de mâncare. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a văzut ce se ascundea în interior: un șarpe. Speriată de ceea ce a descoperit, doamna l-a chemat imediat pe soțul său, Philip Holt, ca să vadă grozăvia. Inițial, omul a crezut că este vorba despre o glumă, dar când văzut despre ce este vorba, acesta a rămas fără cuvinte.

Whatsapp LinkedIn
sarpe descoperit baie toaleta
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Iluzie optică virală! Privește poza cu pietrele și descoperă unde se ascunde șarpele. Unde este...
Își curățau piscina, dar nu au realizat ce pericol îi pândea din umbră. Descoperirea...
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut...
Iluzie optică. Un bărbat a pozat covorul de frunze dintr-o pădure. Un șarpe se află în imagine, dar...
Video recomandate
Video
Citește și