Antena

Și-a comandat o pizza cu salam și iubita lui a știut imediat că o înșală. Ce l-a dat de gol pe iubitul infidel

O influenceriță a descoperit că iubitul ei o înșală după ce acesta a dat o comandă de pizza. Tânăra și-a dat seama imediat despre ce este vorba și l-a confruntat pe partener.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 16 Iunie 2024, 14:37 | Actualizat: Duminica, 16 Iunie 2024, 15:10
Galerie de imagini
O influenceriță a descoperit că iubitul ei o înșală după ce acesta a dat o comandă de pizza
Instagram & Shutterstock

O influenceriță a descoperit că iubitul o înșală într-un mod inedit. Totul a pornit de la o comandă de pizza, însă bărbatul infidel nu s-ar fi așteptat la una ca asta. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și l-a confruntat. A ieșit la iveală un adevăr dureros.

O influenceriță și-a dat seama că iubitul o înșală după o comandă de pizza. Ce detaliu l-a dat de gol

O influenceiță vegană a redefinit sensul "iubirii de carne" după ce a descoperit că partenerul ei a înșelat-o - datorită unei comenzi de pizza cu salam.

„Nu mi-a venit să cred ce văd", a declarat brazilianca Sabrina Low - pe numele real Sabrina Lourenço - pentru Jam Press, citată de nypost.com, despre această dscoperire, pe care a făcut-o în timp ce comanda mâncare de pe o aplicație de pe telefonul iubitului ei

Pe aceeași temă

Creatoarea de conținut, care împărtășește frecvent poze îndrăznețe cu ea pentru cei aproape 90.000 de urmăritori de pe Instagram, a văzut în istoricul comenzilor iubitului ei un un produs neașteptat care conținea carne și a știut imediat ce se îmtâmplă.

Felul de mâncare comandat i s-a părut suspect, având în vedere că se presupune că era un vegan convins la fel ca ea. Atunci și-a dat seama că pizza cu salam era pentru altcineva, de fapt.

„Știam că nu a fost pentru el", a spus tânăra dezamăgită, potrivit presei locale. „Întotdeauna am vorbit despre importanța de a fi vegani, iar asta era una dintre valorile noastre, care ne lega. M-am îndrăgostit de el exact din acest motiv".

„M-am simțit ca și cum am fost lovită”, a mai adăugat fata despre momentul în care a realizat ce reprezintă, de fapt, respectiva comandă.

Când Sabrina l-a confruntat pe iubitul ei, acesta a negat inițial acuzația de infidelitate, înainte de a recunoaște, în cele din urmă, că ar fi consumat el o astfel de pizza.

Pe aceeași temă

„Atunci mi-am dat seama că relația noastră era distrusă și, în acel moment, aplicația a fost aliatul meu pentru a pune capăt acestei minciuni", a spus Sabrina.

Recomandari A1

Cu toate acestea, ea nu a dezvăluit dacă în cele din urmă i-a dat papucii.

Whatsapp LinkedIn
pizza vegan iubit infidelitate
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
O influenceriță a ajuns la spital după ce a mâncat pizza cu murături
Cum arăta o pizza acum 2.000 de ani. Cu ce era diferit toppingul
Cu cât se vinde pe internet restul dintr-o felie de pizza mușcată de un cântăreț celebru: „Te face...
O femeie le-a dezvăluit internauților cum mănâncă soțul ei pizza. Când au aflat, oamenii au...
Video recomandate
Video
Citește și