Antena

Doi români s-au filmat mâncând cârnați și roșii în avion. Imaginile care au provocat indignare în rândul conaționalilor

Doi români s-au filmat mâncând cârnați și roșii în avion. Videoclipul a primit o mulțime de racții.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 14 Iunie 2024, 17:33 | Actualizat: Miercuri, 26 Iunie 2024, 17:58
Doi români s-au filmat mâncând cârnați și roșii în avion. Videoclipul a primit o mulțime de racții.

Doi bărbați s-au filmat în timp ce mâncau roșii și cârnați la bordul avionului. Au făcut multă mizerie, iar internauții i-au taxat pe cei doi, considerând degajarea și comportamentul nepotrivite pentru contextul în care se aflau.

Pe aceeași temă

Doi români s-au filmat mâncând cârnați și roșii în avion

„Mirosul sigur e ceva divin”, „Și pe mine nu m-au lăsat cu o sticlă de apă la un litru!”, au scris alții, „În timp ce o persoană a comentat: „Le-aş pune interdicţie la toate companiile, să se plimbe cu căruța.”

Pe aceeași temă
@gustavogavarria @Gabor Iancu✌😎 @🧡_Hurrem_🧡 @🐣.Nicoleta…Mini.🐣#turkia ♬ sunet original - Amalia🎼🎧🎼💞

ANPC a controlat agenţii economici din Aeroportul Otopeni şi a dat amenzi de aproape 370.000 de lei

”La sfârşitul lunii mai 2024, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au derulat o sesiune de consiliere a operatorilor economici, la Aeroportul Internaţional ”Henri Conadă”. Cu această ocazie, au fost verificate modul de desfăşurare a activităţii comerciale (puncte de comercializare a produselor alimentare şi nealimentare, case de schimb valutar, centre de închirieri auto etc.) şi condiţiile şi serviciile puse la dispoziţia consumatorilor de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. În urma neregulilor constatate, în acel moment, comisarii ANPC au dispus măsuri complementare de remediere a acestora, alocând şi un termen de ducere la îndeplinire a acestor corectări”, au transmis, luni, reprezentanţii ANPC.

Pe aceeași temă

Ei au verificat modul în care aceste măsuri de remediere au fost duse la îndeplinire.

Astfel, au fost controlaţi 26 de operatori economici care activează în zona destinată consumatorilor de pe Aeroportul Internaţional Bucureşti-Otopeni şi, pentru neregulile constatate, în ciuda măsurilor de remediere dispuse la consilierea din urmă cu două săptămâni, au fost aplicate mai multe sancţiuni.

Au fost date 31 de amenzi în valoare de 367.500 de lei şi au fost oprite definitiv de la comercializare a unor produse în valoare de peste 130.000 de lei.

Recomandari A1

De asemenea, a fost oprită temporar prestarea de servicii pentru 11 puncte de lucru ale operatorilor economici verificaţi, până la remedierea deficienţelor.

Citește și:

Ce se întâmplă în organism dacă bei alcool înainte sau în timpul călătoriei cu avionul. Riscurile sunt multe

Whatsapp LinkedIn
carnati rosii
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Afacerea deschisă în ţară de Florida și Mihai, după zeci de ani de muncă în Spania. Preţurile ajung şi la 15.000 de lei
Videoclipul zilei
Citește și
Cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 26...
Un băiat a mâncat doar cârnați timp de 15 ani. Cum arată azi Ben Simpson
Preparate gourmet pentru masa de Crăciun pe bază de pește
Cârnați și pastramă de pește. Preparate gourmet pentru masa de Crăciun
Video recomandate
Video
Citește și