Antena

Care este suma totală pe care a câștigat-o România după ce a participat la EURO 2024! Se oferă premiu chiar și pentru participare

Echipa națională a încasat sume uriașe pentru prestația de la Campionatul European, chiar dacă a fost eliminată de Olanda în cadrul meciului de aseară. Iată la ce sume ajung premiile de la EURO 2024!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 03 Iulie 2024, 12:51 | Actualizat: Miercuri, 03 Iulie 2024, 13:48
Galerie de imagini
Care este suma totală pe care a câștigat-o România după ce a participat la EURO 2024!
Hepta

După ce România a trecut de grupe și s-a calificat în optimile turneului final, o țară întreagă și-a arătat aprecierea față de tricolorii care au dat tot ce au putut pentru a ajunge cât mai departe în Campionatul European.

Deși echipa națională a fost eliminată de Olanda, românii au demonstrat că sunt mândri de rezultatele pe care le-au obținut tricolorii și că indiferent de rezultat nimeni și nimic nu va schimba iubirea față de jucătorii noștiri.

Pe aceeași temă

România a avut șansa de a participa la EURO 2024 după 24 de ani de așteptare, și, deși a fost eliminată, echipa a câștigat o sumă fabuloasă chiar și până la meciul cu Olanda!

Câți bani a câștigat România după ce a participat la Euro 2024

Naționala Româniai a încasat sume uriașe pentru toate realizările pe care le-a avut anul acesta în cadrul Campionatului European.

Datorită remizei cu Slovacia, unde scorul a fost 1-1, și calificării pe primul loc în optimile de finală ale EURO 2024, echipa naționașă a primit un bonus de 2 milioane de euro.

De asemenea, egalul din grupele competiției a fost recompensat de către Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) cu suma de 500 000 de euro, fapt care a dus la încasarea a sumei de încă 1,5 milioane de euro pentru calificarea în optimile de finală, scrie CAN CAN.ro .

Aceste sume se adaugă la banii deja câștigați prin prisma participării la EURO 2024, dar și la premiul pentru victoria din prima etapă a grupelor, unde România a învins Ucraina cu 3-0.

Până acum, în total, Naționala României a obținut un bonus financiar în valoare de 12,5 milioane de euro, iar dacă ar fi reușit să învingă Olanda în optimi ar fi primit încă o recompensă în valoare de 2,5 milioane de euro.

Pe aceeași temă

Miile de felicitări pentru tricolori au venit atât din partea persoanelor publice, cât și din partea tuturor suporterilor din întreaga țară, și, deși drumul lor s-a oprit aici, românii au ținut să mulțumească pentru tot.

Recomandari A1

Felicitările au venit chiar și din partea prim-ministrului României, Marcel Ciolacu și a lui Nicolae Ciucă, președintele PNL.

Iată declarațiile!

„Mulţumesc echipei naţionale! Aţi reuşit să uniţi - din nou - toţi românii! România are viitor!”, a transmis Marcel Ciolacu prin intermediul rețelelor sociale.

„Împreună cu colegii, suntem în această seară alături de echipa națională. Indiferent de rezultat, vă mulțumim, băieți, pentru bucuria și mândria pe care ni le-ați adus săptămânile acestea! Ne-ați unit și ne-ați adus speranță în suflete. Hai, România!”, a transmis și Nicolae Ciucă.

Premiile oferite la EURO 2024

Iată la ce sume ajung premiile de la EURO 2024!

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
meci românia euro 2024 bani câștig premiu sumă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Se strică vremea în weekend. Urmează trei zile cu ploi torențiale și vânt puternic. Avertismentul meteorologilor
Videoclipul zilei
Citește și
Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel...
Momentul adorabil cu Ianis Hagi și un mic suporter în timp ce se joacă pe teren, la meciul România -...
Meciul Kosovo-România din Liga Națiunilor se vede live pe Antena 1 și în AntenaPLAY, vineri, de la 21:45
Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY
Video recomandate
Video
Citește și